foto autorka
Kamarádím se s ORANŽOVOU
4. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
29.7.2021 12:01
To barevné povídání a fotografování tady od Vás mě moc baví.Pište a fotte dál.Všichni,kdo to umíte.
Marie Měchurová
9.7.2021 09:52
Děvčata, ty vaše barevné reportáže mě hodně baví. Oranžova je taková veselá, pohladí po duši. Eliško, hezké pohodové fotky.
Marie Seitlová
5.7.2021 20:37
Eliško, krásně jsi uchopila oranžovou barvu, také ji vnímám jako veselou. Mám ji v pokoji a určitě ho rozvedení. Tvé fotky jsou super.
Eliška Murasová
5.7.2021 19:41
Eli, lišku bych brala hned, patří tu, je rezavěoranžová, navíc mám lišky ráda. Ale bohužel v reálu jsem se s ní nikdy nesetkala. Tys to štěstí měla.
Elena Valeriánová
5.7.2021 14:17
Oranžová je veselá barva veselé jsou i tvé oranžové fotky. Mám ráda oranžovou, skořicovou, meruňkovou - prostě všechny tóny této barvy. Eliško i liška je v jejím tónů, alespoň malinko.
Soňa Prachfeldová
5.7.2021 07:45
Také mám ráda oranžovou, prostě barevný je svét a je prima umět barvy uchopit a vychutnat si je. A Eliška ví , jak na to.
Eliška Murasová
4.7.2021 22:15
Děkuji za milé komentáře. Aničko, nevím, zda se pustím do nějaké další barvy, možná se něco nabídne a naláká mě.
Anna Čípová
4.7.2021 19:32
Eliško, to je paráda. Moc se mi líbí rozmanitost a oceňuji tvůj pohled na svět kolem nás. Jakou další barvu uchopíš?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA