Obrázkové putování Chebem
FOTO: Vladislava Dejmková

Obrázkové putování Chebem

28. 6. 2021

Město Cheb jsem navštívíla během svého pobytu ve Františkových Lázních v polovině června. Naposledy jsem tam byla před více než 30 lety, a tak nebyl důvod se dlouho rozmýšlet.

cestování města a obce
Hodnocení:
(5 b. / 33 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Velková
Moc pěkná reportáž. Koukám, že se Cheb opravdu změnil k nepoznání.
Soňa Prachfeldová
Také jsme letos objevili kouzlo meziměstského autobusu a zajížděli do Chebu z FL. Krásné fotky.
Jitka Mošovská
Paní Vlaďko, krásná fotodokumentace. To ani nevím, na střechách o těch vikýřích. Jezdíme do Chebu celkem pravidelně na velikonoce ke známým.
Eliška Murasová
Vlaďko, díky za přiblížení pro mě neznámého města. Perfektní článek, krásné a zajímavé fotky.
Růžena Kuželková
Díky za"procházku" po mém rodném městě, nedám na něj dopustit,přestože již tam 15 let nežiji
Jitka Blumensteinová
Děkuji za pěkný článek plný zajímavých informací a krásných fotek. Já jsem město navštívila letos v květnu, rovněž při pobytu ve Františkových Lázních. Nás ale vyhnal silný déšť, tak snad příště.
Martina Růžičková
Moc hezky jste nás krásným historickým městem provedla. Byla jsem v Chebu jako dítě a skoro nic si již nevybavuji. Proto jsem si článek a fotky moc užila. Ráda bych se tam ještě někdy vypravila. Díky :-)
Dana Procházková
Cheb jsme s manželem procházeli vloni, se zmrzlinou v ruce a s hřejivým sluncem nad hlavou. Je to nádherné město plné památek.
Irena Mertová
Je to krásné město :-)
Hana Řezáčová
Cheb mám teda trochu "z ruky" ... Škoda!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%