Černobílé fotografie jsou z knihy Karla Zítka: Z Čech až na oceán. Závěrečná fotografie: autor.
Karibik na Hostibejku
25. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
27.6.2021 02:19
Plachetnice, moře,cesty...
To je nádhera. Děkuju za hezký článek Honzo.
Jan Zelenka
26.6.2021 22:03
Děkuji všem diskutujícím. Karel je jeden z mých nemnoha ještě žijících přátel a já si přátel vážím.
Helena Přibilová
25.6.2021 21:20
Pane Zelenko, děkuji Vám za zajímavý článek. Při zmínce o Karibiku se mi vybavily vzpomínky na naši cestu v roce 2015. Tehdy jsme navštívili čtyři ostrovy - Guadeloupe, Dominiku, Martinik a Svatou Lucii, mezi nimiž jsme se plavili středně velkou lodí. Každá plavba trvala přibližně 3 - 4 hodiny a já jsem na všech trpěla "mořskou nemocí". Ale jak už to na cestách bývá, na ty špatné zážitky se brzy zapomene a zůstanou jen krásné vzpomínky.
Zuzana Pivcová
25.6.2021 15:27
Vážím si lidí, kteří nezapomínají na svůj domov a rádi se tam při každé vhodné příležitosti vracejí, a to mnohdy i z daleké ciziny. Např. moje sestra měla v Týně na stř. škole spolužáka, který se oženil s olympijskou vítězkou z roku 1968 ve skocích do vody. Žijí cca 50 let v Kanadě, ale on pravidelně přicestuje na sraz spolužáků, zatímco mnozí, kteří bydlí pomalu "za rohem", nechodí.
Eva Mužíková
25.6.2021 14:25
Jendo, Ty máš tolik zážitků. Jsi vlastně velmi " bohatý" člověk. Umíš život prožít, jako ne každý.....i když to vždy podle toho co jsem si přečetla nebylo lehké.
Věra Ježková
25.6.2021 13:44
Jendo, Karel je sympaťák. Víš, jaké bylo mé překvapení, když jsem náhodou zjistila, že je kamarád mé bývalé kolegyně - jachtařky. Svět je malý.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA