Je na pacientovi, jakou si nakonec zvolí léčbu...Ilustrační foto: Ingimage
Roste počet pacientů, kteří řeší nádorové onemocnění alternativní léčbou, říká onkoložka Petra Garnolová
24. 6. 2021Mám rakovinu. Jak dlouho budu žít? Mám šanci na vyléčení, pomůže mi chemoterapie? Existuje nějaká alternativní léčba? To jsou otázky, které si pacienti kladou bezprostředně poté, co jim lékař oznámí nepříjemnou diagnozu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Frost
27.6.2021 17:07
Chemoterapie uplne vyleci ( bez recidivy) 3 !!! procenta lidi s rakovinou . Drtiva vetsina lekaru to velice dobre vi. Terminem ,, alternativni '' se snazi -bohuzel velice uspesne -ovlivnit chapani lidi a zdiskreditovat mnohem ucinejsi prirodni lecby ,ktere jsou jedinym resenim k uzdraveni. Predevsim vsak je nutna prevence, tzn lide by se ke sve telesne schrance meli chovat s laskou a uctou. Ne jak k odpadkovemu kosi.
Svatava Páleníková
25.6.2021 10:28
Vážím si lékařů, kteří jsou k pacientům upřímní a chápou jejich pocity ve chvíli, když se dozví tu zlou diagnosu. Názory paní onkoložky se mi líbí.
Jitka Caklová
24.6.2021 12:28
Nikomu svůj názor nevnucuji, přesto si dovoluji napsat podle mých zkušeností, že nejen odborná a alternativní léčba, ale už samotný vznik jakékoliv ne/moci, jsou spojené nádoby.
Jitka Hašková
24.6.2021 11:45
Naprosto nesouhlasím se zkoušením alternativní léčby v případě jakékoliv nemoci. Měla jsem kamarádku, která znala hodně léčitelů, podle ní uměli léčit rakovinu. Když měla rakovinu prsu, tak se tímto způsobem léčila asi rok, teprve potom šla na onkologii do Motola, velmi si lékaře chválila, ale bylo už pozdě a zemřela. Sama jsem naštěstí takové problémy neměla, ale člověk nikdy neví co ho čeká.
Helena Štěpánková
24.6.2021 10:41
Prodělala jsem rakovinu prsu, žiju, zatím jsem zdravá. Vůbec si ale nedovedu představit, že bych se léčila nějak alternativně. Za současný stav vděčím výborným lékařům.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden
Tento týden si ve vědomostním kvízu budete moci otestovat své vědomosti z historie a zeměpisu.
AKTUÁLNÍ ANKETA