fota: Dana Kolářová
Červnové barvy smíchané aneb 2x 50
22. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Kolářová
17.8.2021 10:29
Jarko, děkuji. Pamatuji si kopeček za 0,70, a když jsme si ušetřili 2,10 na tři kopečky, to bylo radosti. :-)
Jaroslava Handlová
16.8.2021 22:48
Líbí se mi, jak jsi čtenářům nechala volný výběr, ať si dosadí za myšlenku libovolnou barvu. Ve vyjadřování v 50 slovech nemáš konkurenci. Natož, když dáš 2 x 50, to je úplně nejpovedenější. Mně podle úvodní fotky a nadpisu nejprve napadlo, že příspěvek bude vzpomínkou na kopečkovou zmrzlinu z mládí, když stála 0.50 Kčs. Ale Tvoje paleta přírody mě potěšila víc.
Dana Kolářová
23.6.2021 08:29
O půlnoci asi nic, ale během dne můžeš chuť naplnit vrchovatě. :-) Dík za návštěvu.
Alena Vávrová
23.6.2021 00:11
Moc pěkný červen v tvém podání. Ale dostala jsem strašnou chuť na zmrzlinu. Co s tím udělám o půlnoci ;-)) ?
Soňa Prachfeldová
22.6.2021 17:26
Danuško nezdá se mi to, je to opravdu tak. Barvy přírody září a voní ještě jarní svěžesti , rozkvétají do letních horkých dnů. Také jsem se tohoto téma uchopila v mém příspěvku : Čas růží. Moc krásné jsi barevnost popsala.
Dana Kolářová
22.6.2021 12:58
Evo, díky. Barvy nás provází životem, jak jsem psala i v článku https://www.i60.cz/clanek/detail/633/barvy-kolem-nas
Eva Mužíková
22.6.2021 11:43
Dano tleskám. Málo které téma které se zde objevilo mne tak zaujalo jako toto. I když to vlastně ani nebylo téma dané, zkrátka Elena to krásně rozjela a my se díky našim reakcím těšíme. Znovu tleskám i Tobě Eleno..Ale vlastně díky patří i těm prvním, které se přidaly / tuším Anička a Alenka/...??
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA