Foto: Soňa Prachfeldová
Čas růží, čas barevného června
23. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
23.6.2021 19:37
Soni, to jsou nádherné fotky, my růže na zahradě nemáme, nějak se jim tam nevede. :-)
Eva Mužíková
23.6.2021 18:16
Soni krásné.... zrovna dnes jsem " šmejdila" po našem sídlišti a kochala se nádhernými barvami a tvary růží. Některé jsem vyfotila pro potěšení, ale nebudu z nich tvořit článek. Krásný čas růží...
Elena Valeriánová
23.6.2021 17:11
Moc pěkné vyznání. Soni, přeji ti krásné léto a šťastné dny plné pohody.
Vladislava Dejmková
23.6.2021 15:50
Děkuji za inspiraci růžemi, mám je také ráda. Na zahradě se mi daří jen ty pnoucí a půdopokryvné, ale chodím se s nimi potěšit i do našich parků. Tam na rozdíle ode mě vědí, jak je pěstovat.
Jitka Hašková
23.6.2021 14:45
Překrásné růže a krásný článek. Připomnělo mi to, že bych se měla vypravit nahoru na Petřín do růžového sadu. Děkuji.
Václav Soukup
23.6.2021 14:21
Soňo, za ten Váš jedinečný styl psaní před Vámi na dálku poklekám a předávám Vám krásnou
růži !!!
Alena Vávrová
23.6.2021 14:05
Čas růží mám taky moc ráda, i když jich až tolik na zahradě nemám. Miluji sametově červenou pnoucí růži - kdysi dárek a dnes památka na manžela. I letos krásně kvete. A koupila jsem si nedávno jednu novou - keřovou, také červenou, už má jedno poupátko otevřené.
Daniela Řeřichová
23.6.2021 11:10
Krásné vyznání, krásné fotografie. Růže také pěstuji a ráda dostávám. Můj tatínek kdysi vyšlechtil modrou růži. Byla spíš studeně bílá s jemným modrým nádechem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA