Danuše Onderková v oblacích. FOTO: Marcel
Tandemový seskok padákem aneb další můj splněný sen
8. 7. 2021Když jsem před necelými třemi lety slavila své pětašedesátiny se svými nadřízenými v práci, kterých si moc vážím, dostala jsem krásný dárek. Tandemový seskok padákem.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miluše Hasenohrlová
8.7.2021 21:59
Danko,krásně jsi vše popsala,jsi velice odvážná, ale tohle opravdu nemusím.Nezvládla bych ten velký volný prostor.Letadlem létám,ale sedím vždy u uličky,abych neviděla ven.
Danuše Onderková
8.7.2021 19:53
Libuško K. ano pochopila jsi to dobře, mají seskoky od 3000-4000m. podle čeho vybírají výšku nevím...Dano Puch. klidně mi můžeš říkat poletucha, vůbec mi to nevadí. Aspoň budu mít jinou přezdívku než zmrzlinová babička nebo paní zmrzlinka :)))
Jana Šenbergerová
8.7.2021 19:04
Danuše, gratuluji k úspěšnému seskoku a přeji dobrou zmrzlinovou sezonu.
Marie Seitlová
8.7.2021 16:21
Danuš, gratuluji k seskoku i ke splněnému snů. Pěkně jsi seskok popsala i fotky super.
Zuzana Pivcová
8.7.2021 16:01
Danko, na tohle jsi skvělá. Vlastně asi celkově. Máš můj obdiv, létej a skákej dál! :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
8.7.2021 15:00
Dano máš můj obdiv, létám letadlem bez problémů, ale skok padákem bych nezvládla. Článek jsem si přečetla 2x a je moc zajímavý. Dík za něj.
VANDA Blaškovič
8.7.2021 14:24
Tak to tedy Danuše smekám!!! Běžně letadlem létám, ale abych skočila, ani nápad! Nikdy! Ani za milion...:) Jak to děvčata děláte?? Tím myslím i Libuši K. A to si o sobě myslím, že jdu celkem s dobou.....:) Houby.....:)
Dana Puchalská
8.7.2021 14:13
Dano, jedním slovem
p a r á d a. Ano, další splněný sen..... Smekám a gratuluju...moc a moc a moc. Můžu Ti říkat Danuš-poletucha ?? :-) :-)
Anna Potůčková
8.7.2021 13:29
Dano Ty jsi živel. Nevím, nevím, jak bych u tohoto dopadla já. Máš můj obrovský obdiv, jsi odvážná! A odvážnému štěstí přeje....
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA