Tandemový seskok padákem aneb další můj splněný sen
Danuše Onderková v oblacích. FOTO: Marcel

Tandemový seskok padákem aneb další můj splněný sen

8. 7. 2021

Když jsem před necelými třemi lety slavila své pětašedesátiny se svými nadřízenými v práci, kterých si moc vážím, dostala jsem krásný dárek. Tandemový seskok padákem.

aktivní senioři Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miluše Hasenohrlová
Danko,krásně jsi vše popsala,jsi velice odvážná, ale tohle opravdu nemusím.Nezvládla bych ten velký volný prostor.Letadlem létám,ale sedím vždy u uličky,abych neviděla ven.
Danuše Onderková
Libuško K. ano pochopila jsi to dobře, mají seskoky od 3000-4000m. podle čeho vybírají výšku nevím...Dano Puch. klidně mi můžeš říkat poletucha, vůbec mi to nevadí. Aspoň budu mít jinou přezdívku než zmrzlinová babička nebo paní zmrzlinka :)))
Jana Šenbergerová
Danuše, gratuluji k úspěšnému seskoku a přeji dobrou zmrzlinovou sezonu.
Marie Seitlová
Danuš, gratuluji k seskoku i ke splněnému snů. Pěkně jsi seskok popsala i fotky super.
Zuzana Pivcová
Danko, na tohle jsi skvělá. Vlastně asi celkově. Máš můj obdiv, létej a skákej dál! :-D
Jarmila Komberec Jakubcová
Dano máš můj obdiv, létám letadlem bez problémů, ale skok padákem bych nezvládla. Článek jsem si přečetla 2x a je moc zajímavý. Dík za něj.
VANDA Blaškovič
Tak to tedy Danuše smekám!!! Běžně letadlem létám, ale abych skočila, ani nápad! Nikdy! Ani za milion...:) Jak to děvčata děláte?? Tím myslím i Libuši K. A to si o sobě myslím, že jdu celkem s dobou.....:) Houby.....:)
Dana Puchalská
Dano, jedním slovem p a r á d a. Ano, další splněný sen..... Smekám a gratuluju...moc a moc a moc. Můžu Ti říkat Danuš-poletucha ?? :-) :-)
Anna Potůčková
Dano Ty jsi živel. Nevím, nevím, jak bych u tohoto dopadla já. Máš můj obrovský obdiv, jsi odvážná! A odvážnému štěstí přeje....
Naděžda Špásová
Danko, gratuluju k seskoku, tohle by mě zabilo, máš můj obdiv. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%