Mostu Legií je 120 let
Foto: autorka

Mostu Legií je 120 let

22. 6. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Milé Aleny, i vám díky :-).
Alena Švancarová
Moc ráda jsem si početla a prohlédla fotky .Prahu mám ráda a nemám jí,bohužel,prochozenou.
Alena Tollarová
Naši předci uměli i něco tak prozaického jako je most přes řeku, zbudovat s citem nejen pro praktičnost, ale i pro krásu. Dobře že je máme.
Martina Růžičková
I vám dalším děkuji za zájem o článek i fotky.
Naděžda Špásová
Vzhledem k tomu, že jsem bydlela nějaký čas na Smíchově, po tomto mostě jsem se nejednou prošla, moc hezké fotky.
Soňa Prachfeldová
Krásné přiblížení slovem i fotem.
Alena Vávrová
Na jednom výletě do Prahy jsem se celkem nedobrovolně naučila pořadí mostů od Karlova na obě strany po Jiráskův m. a Čechův m. No a pár dalších mostů bych ještě také poznala. Moc se mi líbí nový Trojský. A zajímají mě i raritní mosty ve světě, s vyjímkou těch skleněných ;-)) .
Jitka Hašková
Díky moc. To je také "můj" most. Hodně jsem se po něm nachodila jako dítě, když jsem chodila pěšky do městské knihovny. Později jezdila tramvají na vysokou školu a do práce. Jsem ze Smíchova.
Dana Puchalská
Moc zajímavý článek a krásné fotky.
Martina Růžičková
Pane Zelenko, díky. Vaše články o mostech si určitě vyhledám. J e to téma, které mě baví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%