Úvodní foto: autorka
Na Kočku bez pejska
21. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
22.6.2021 20:20
Paráda o Kočce slyším po prvé. Máš štěstí Vérko, že máš sebou dobrého znalce prostředí. Hezké fotky.
František Matoušek
22.6.2021 09:58
Je vidět, že u nás v Česku jsou krásná místa všude. Rád jsem spatřil místa, kam se určitě už nepodívám. Díky za zprostředkování.
Anna Čípová
21.6.2021 19:40
Zajímavá lokalita a děkuji za její přiblížení. Zelené oči na skále nemají chybu.
Alena Tollarová
21.6.2021 17:29
Nemůžu říct, že Kočku dobře znám, protože na zádech jsem ji ještě nepodrbala. Jen si na ni brousím drápky. Zato fotek mám spoustu. Je dobře viditelná ze silnice. Jednou jsem šla od litoměřické nemocnice na kraj Žitenic a podle Kočky šla dál k Mostné hoře a přes ni dolů do Litoměřic. Je to hezká cesta.
Věra Ježková
21.6.2021 16:01
Děkuji vám. Snad se nám ještě pár výletů vydaří. Naďo, já jsem věděla, že to byl překlep. :-)
Jana Šenbergerová
21.6.2021 15:55
Další hezká procházka. V těch vedrech se mi virtuální procházky moc líbí.
Zdenka Soukupová
21.6.2021 15:04
Nádherná krajina tam je. O Kočce slyším, vlastně čtu, poprvé. Díky za seznámení.
Martina Růžičková
21.6.2021 14:43
Podnikli jste další prima výlet. Díky za seznámení s Kočkou :-). Krajina kolem Litoměřic je podle fotek moc hezká. A těch vlčích máků! :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Co pro vás znamená mít důchod „pod kontrolou“?
Mít jasno, kdy a kolik mi přijde peněz
Možnost si kdykoliv vybrat jen tolik, kolik zrovna potřebuji
Nemuset řešit složenky – platím jednoduše z účtu
Vědět, že se o své finance postarám i bez nutnosti kamkoliv chodit
Mít někoho, kdo mi poradí a vše vysvětlí
Tohle pro mě není důležité – zůstávám u hotovosti