Důvěra
Ilustrační foto: pixabay.com

Důvěra

21. 6. 2021

Jednoho dne naše vnučka Julinka zatoužila po miminku. Požadovala ho po matce. Ta jí zakoupila miminko - panenku, ale nepochodila. Julča chtěla skutečné miminko. Žádnou náhražku.

Můj příběh rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Vávrová
Touhu dětí v naší rodině po miminku také znám - počínaje prvorozeným synem, ten si miminko (o 7 let mladšího brášku) doslova vysnil a nyní vášnivě miluje mimimka dvouletá pravnučka Anežka.
Libor Farský
To je roztomilé, tleskám !!!
Marie Faldynová
Hezký příběh! Dcera měla po dvou synech holčičku a bráškové si to užívají!
Anna Čípová
Milý příběh. Přeji hodně pěkných chvil s vnoučaty.
Soňa Prachfeldová
Děti jsou kouzelné, ve své důvěře a predstavitelnosti. Rodiče od toho aby je moc nezklamali. A babičky aby je utěšily , že vždy nejde všechna dětská přání splnit
Zuzana Pivcová
Je to hezké vyprávění, i když něco podobného jsem nezažila a nezažiji.
Jitka Hašková
Babička musí mít důvěru jako Ježíšek. Pamatuji si na svoji.
Jana Šenbergerová
Můj vnuk a vnučka také dlouho žadonili, až se po letech dočkali. Když ji jedenáctiletý držel v náruči, spolu s devítiletou byli nadšením bez sebe. Dnes jim naše sedmiletá Kačenka dává pěkně zabrat. A nejen jim. Na tu neplatí ani Ježíšek, natož babička. Ta je tak svá, že víc už to snad ani nejde.
Daniela Řeřichová
Ano, přímo ze života, my babičky víme své. Moc děkuji za laskavý příběh.
Zdenka Soukupová
Aleno, moc milý příběh. Přeju s vnoučaty hodně radostných chvil. Já mám tři a užívám si je.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%