Ilustrace: Tomáš Polák. Poskytnuto portálu i60
FEJETON: Jsme jen trošičku porouchaní
20. 6. 2021Všichni to známe z filmů – roztržitý človíček (většinou profesor či podobný intelektuál) páchá jednu roztomilou popletenost za druhou a divák se baví, je to humorné, milé, sympatické, hřejivě lidské.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
22.6.2021 21:58
Nedávno jsem si objednala telefonicky jídlo v čínské restauraci a pak jsem si ho šla vyzvednout do jiné...nemáme to jednoduché :-)
Oldřiška Šálková
21.6.2021 11:53
To je super pocit ,ķdyž člověk ví ,že i jinýmse dějí podobné události ,jako mě . Naposledy mě ale přišlo draho speciální pravítko na šití. Jelikož jsem jej nenašla ,tak jsem si objednala druhé, cena 500 Kč i s poštovným . No a jakmile došlo ,tak jsem našla to staré. Jenže když jsem ho potřebovala . Měla jsem totiž za to ,že jsem to původní vyhodila s výstřižky nebo zbytky papírů při vyšetřování střihů.
Blanka Lazarová
20.6.2021 22:10
Hlásím se do party. Klíče, brýle, ponožky, mobil, zatím to ještě jde, ale co za pár let ? No asi nic, doufám, že se tomu budeme umět pořád zasmát.
Soňa Prachfeldová
20.6.2021 21:50
Pobavila jsem se a cítím se ohromně, že v tom nejsem sama. Několikery brýle a když je potřebuji , nejsou. Tolik propisek okolo, když potřebuji psát , zmizí. A to nemluvím o zahradničení, motyčka, nůžky, vše hledám. Ale to ti mladí, ti jsou ještě postiženější, ti už vůbec neví, kam co patři :-)
Vladislava Dejmková
20.6.2021 18:15
Také se mi to občas děje, hlavně s brýlemi na hlavě. Ty ne a ne najít.
Jaroslava Handlová
20.6.2021 16:17
Tento fejeton mě lidsky potěšil. Je radostné, když zjišťuji svoji podobnost čistě náhodnou s dalšími takto postiženými.
Jana Šenbergerová
20.6.2021 15:23
Čas od času k podobně postiženým také patřím. Trochu mě děsí, že čím dál častěji. :-)
Eva Mužíková
20.6.2021 13:53
Člověka potěší když zjistí, že není na své problémy s poruchou pozornosti sám. Také bych mohla vyprávět:(((
Marie Faldynová
20.6.2021 13:29
Roztržitost nebolí, ale co se člověk naběhá! Budu se balit na dovolenou. Jsem zvědavá, co zapomenu letos!
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA