FOTO: Vladislava Dejmková
Lázně se pomalu probouzejí aneb aktivní dovolená ve Františkových Lázních
27. 6. 2021Když se řekne Františkovy Lázně, většině lidí se vybaví jejich symbol - soška sedícího nahého chlapečka, který drží v rukou rybu. Na strategických místech sochy je materiál opotřebován častým osaháváním.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
10.11.2021 11:42
Byla jsem ve FR.L. předminulý týden a jsem toho ještě plná.Při prohlížení fotek jsem se tam ještě živě viděla,téměř vše jsme prochodili.A vedle divadla jsme byli ubytování v hotelu Praha.Byl to pěkný týden,bohužel jen týden.Ale zase pojedeme dáli-li Bůh zdraví.Jsou to hezké lázně.
Helenka Vambleki
5.7.2021 00:25
Moc krásná reportáž mne mile potěšila. Jako malá jsem tam chodila do školky, protože jsme bydleli v Chebu a maminka ve FL pracovala. Když mi bylo pět, tak jsme se odstěhovali na Ostravsko. Vrátila jsem se na místo činu jako lázeňská pacientka před třiceti lety a tu budovu školky jsem tehdy ještě bezpečně našla. Dnes už by to asi bylo těžší. Některé budovy z fotografií si trochu pamatuji, některé se mi vůbec nevybavují. Ale třeba se tam ještě vydám a zkontroluju je osobně :-)
Jaroslava Handlová
4.7.2021 23:45
Precizně zpracovaný článek i dokonalé fotografie. Vlaďko, moc děkuji za přiblížení FL, kam bych se ráda ještě někdy vrátila aspoň na několik dnů - vždy se mi tam líbilo.
Helena Přibilová
29.6.2021 20:25
Do Františkových lázní jsme si udělali výlet před mnoha lety a vzpomínám si, jak na nás toto město zapůsobilo svojí malebností. Děkuji, že jste nám je připomněla poutavě napsaným článkem a nádhernými fotografiemi.
Jan Zelenka
29.6.2021 14:10
Františkovy lázně jsou krásné město. Moc hezky jste ho dokumentovala výstavními fotkami. Byl jsem tam dvakrát. Ale na šestitýdenním léčení jsem byl V Mariánských lázních. Tento kout naší země je celý pěkný.
VANDA Blaškovič
29.6.2021 11:40
Vladko, domnívala jsem se, že jde o profi zpracování - opravdu perfektní. Jak popis, tak fotografie. Některé foto by si zasloužilo "kolotoč". Zdravím a děkuji, příjemná podívaná. Vanda
Alena Tollarová
28.6.2021 14:03
Ve FL jsem byla dvakrát a vždycky jsem si říkala - já se vrátím. Zatím se tak nestalo, ale po prohlédnutí fotek a přečtení článku jsem docela nalomená a odhodlaná se po nějakém pobytu podívat :)
Alena Vávrová
28.6.2021 13:02
Opět jsem si moc ráda připomněla svoji návštěvu těchto lázní kdysi dávno a musím říct, že je tam podle vašich fotek velice krásně.
Anna Čípová
28.6.2021 06:18
Velmi zdařilá prezentace lázeňského města. Bohužel se tam nachází dost budov, které chátrají.
Díky za krásné fotografie, které vyvolaly vzpomínky. Přírodní rezervace Soos určitě stojí za návštěvu.
Martina Růžičková
27.6.2021 21:36
Díky za zajímavý popis krásného lázeňského města a jeho současného stavu. Moc hezky jste ho nafotila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA