FOTO: Vladislava Dejmková
Lázně se pomalu probouzejí aneb aktivní dovolená ve Františkových Lázních
27. 6. 2021Když se řekne Františkovy Lázně, většině lidí se vybaví jejich symbol - soška sedícího nahého chlapečka, který drží v rukou rybu. Na strategických místech sochy je materiál opotřebován častým osaháváním.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
27.6.2021 21:36
Díky za zajímavý popis krásného lázeňského města a jeho současného stavu. Moc hezky jste ho nafotila.
Daniela Řeřichová
27.6.2021 20:36
Vlaďko, popsala a nafotila jsi FL překrásně, moc děkuji. Prožili jsme v tomto nejmenším městě z lázeňského trojúhelníku opakovaně šťastné chvíle s manželem. Týden je málo - nejen půvabné parky, ale mj. mnoho atraktivních cílů k výletování a nádherné aquafórum. Určitě si ráda zopakuješ.
Miloslava Richterová
27.6.2021 19:01
Se zájmem jsem si početla, díky i za foto, dlouho jsem tu nebyla.
Alena Švancarová
27.6.2021 11:13
Moc mě potěšilo povídání i fota o F.l.Byla jsem tam v říjnu,letos jsme měli jet v dubnu,odloženo ,ze známých důvodů ,na září či říjen.F..L se mi líbí,jsou tam krásné procházky,Pěkně jsem se tam viděla v ulicích.A před 35 lety jak jsme každý den byly na tanečním parketu např.na Sadové.Ach kde ty lonské sněhy jsou.
Věra Ježková
27.6.2021 10:23
Ve FL jsem byla dvakrát s přítelem. Vyjeli jsme i do Chebu a Soosu. Oba jsou krásné, každý jinak. Moc hezké fotky.
Václav Soukup
27.6.2021 09:52
Moc Vám děkuji za letní fotografie F.L. Já jezdím už 7. let každý prosinec nebo leden do hotelu
Harvey, kde mají též bazén a welnes. Jsem tam moc spokojený !
Zuzana Pivcová
27.6.2021 09:19
Musí tam být moc hezky. Františkovy Lázně vůbec neznám, jen jednou jsem jimi před lety projížděla autobusem do NDR. Minulý týden mi poslali nabídku do Poděbrad. Ale asi z toho nebude nic.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA