Lázně se pomalu probouzejí aneb aktivní dovolená ve Františkových Lázních
FOTO: Vladislava Dejmková

Lázně se pomalu probouzejí aneb aktivní dovolená ve Františkových Lázních

27. 6. 2021

Když se řekne Františkovy Lázně, většině lidí se vybaví jejich symbol - soška sedícího nahého chlapečka, který drží v rukou rybu. Na strategických místech sochy je materiál opotřebován častým osaháváním.

cestování lázně
Hodnocení:
(5 b. / 16 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Díky za zajímavý popis krásného lázeňského města a jeho současného stavu. Moc hezky jste ho nafotila.
Daniela Řeřichová
Vlaďko, popsala a nafotila jsi FL překrásně, moc děkuji. Prožili jsme v tomto nejmenším městě z lázeňského trojúhelníku opakovaně šťastné chvíle s manželem. Týden je málo - nejen půvabné parky, ale mj. mnoho atraktivních cílů k výletování a nádherné aquafórum. Určitě si ráda zopakuješ.
Hana Šimková
Fotky hezké, ale město úplně vylidněné.
Miloslava Richterová
Se zájmem jsem si početla, díky i za foto, dlouho jsem tu nebyla.
Dana Kolářová
Parádní zachycení probouzení lázní!
Alena Švancarová
Moc mě potěšilo povídání i fota o F.l.Byla jsem tam v říjnu,letos jsme měli jet v dubnu,odloženo ,ze známých důvodů ,na září či říjen.F..L se mi líbí,jsou tam krásné procházky,Pěkně jsem se tam viděla v ulicích.A před 35 lety jak jsme každý den byly na tanečním parketu např.na Sadové.Ach kde ty lonské sněhy jsou.
Věra Ježková
Ve FL jsem byla dvakrát s přítelem. Vyjeli jsme i do Chebu a Soosu. Oba jsou krásné, každý jinak. Moc hezké fotky.
Václav Soukup
Moc Vám děkuji za letní fotografie F.L. Já jezdím už 7. let každý prosinec nebo leden do hotelu Harvey, kde mají též bazén a welnes. Jsem tam moc spokojený !
Zuzana Pivcová
Musí tam být moc hezky. Františkovy Lázně vůbec neznám, jen jednou jsem jimi před lety projížděla autobusem do NDR. Minulý týden mi poslali nabídku do Poděbrad. Ale asi z toho nebude nic.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%