FOTO: commons.wikimedia.org, volné dílo
Když spolu souzní mimika, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky
1. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
3.7.2021 18:16
Zajímavý výběr,tak ať si všichni, kteří se do Kolína vypraví , dobře pobaví.
Martina Růžičková
1.7.2021 21:46
Díky za zajímavou pozvánku a připomenutí slavného mima s českými kořeny. Největšího z pierotů jsem četla několikrát.
Hana Nováková
1.7.2021 16:42
Zuzko, jezdí dost lidí, ale Karlovo náměstí pojme hodně lidí, pěkně se tam mohou rozmístit a každý si užít té krásy. Jsem hrdá, že největší z pierotů J.G.D. byl právě z KOlína, i když je pochován v Paříži, přeci jen, tolik velikánů známých po celém světě není.
Hana Nováková
1.7.2021 16:37
Jo, pane Vrba, pod tlakem někdy oči a mozkové pochody vytvoří pěkný blábo. I když, mimové jistě bravurně dokáží vyměnit plačícímu dítěti plínku, pochovat ho a k tomu přidat i něco ze svého srdce.
Daniela Řeřichová
1.7.2021 14:59
Děkuji za hezkou pozvánku, pantomimu mám moc ráda, měli jsme v ní úžasné osobnosti, škoda, že tento umělecký obor trochu zaniká. Největší z pierotů patří mezi klenoty naší literatury.
Zuzana Pivcová
1.7.2021 14:39
Také si od mládí na Kožíkovu knížku trochu pamatuji. Hani, bude u vás hezky rušno a to je čas od času dobře.
Alena Vávrová
1.7.2021 11:49
Hano, velký dík za info. Vůbec nevím, že se u nás něco takového koná. Největšího z pierotů od F. Kožíka mám ráda a četla jsem vícekrát a viděla jsem i film. zpracování.
Martin Vrba
1.7.2021 11:36
Jasně, to bude určitě skvělá akce i když se tam nebude moc mluvit, nebo právě pro to! Ale já ještě od rána v šoku pod vlivem článku s názvem „Revoluce v přebalování. Dítě musí s výměnou plenky souhlasit, poučují experti rodiče.“ https://magazin.aktualne.cz/revoluce-v-prebalovani-dite-musi-s-vymenou-plenky-souhlasit/r~113f2a08d8e411eb98380cc47ab5f122/ jsem natolik zabředl v tématu, že jsem titulek tohoto článku přečetl takto: „Když spolu souzní miminka, gestikulace s prvky tance, a to bez jediné hlásky“. :)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA