Foto: autorka
Jsem nebezpečná
17. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
26.10.2021 17:25
Díky za fotky Hani. Také jsem se na Kratochvíli chystala, do konce října byly otevřeny aspoň zahrady. Tam jste se dostali i v pondělí, ne? Já jsem po výletě okolím Volyně propašovala Elišku přes zákaz do hospody U Pošů. V rodině mám taky odmítače . Uvidíme . V domě umřela paní /63/, která covid prodělala, 2x očkovaná byla ... Nikdo není dokonalý. Měj se hezky ..
Soňa Prachfeldová
22.6.2021 14:48
Není to s vámi tak zlé paní Hano, máte přítele, pejska, , potomky, nač si lehat do postele a čekat na konec. Škoda času na chmurné myšlenk,, když lze nalézt řešení daleko lepší. Přeji , abyste našla pro sebe optimální řešení a ať se vám daří co nejlépe v nastávajícím létě.
Dana Procházková
21.6.2021 07:15
V sobotu jsem byla na akci "Barokní den v Mariánské Týnici" stačilo předložit potvrzení o negativním antigenním testu, ne starší 72 hodin, nebo potvrzení o negativním PCR testu ne starší 7 dní (pokud tedy není návštěvník očkovaný). Takže s testem a s rouškou je dovoleno navštěvovat různé akce nebo prohlídky kostelů, zámků, výstav. Přeji vám krásné léto.
Elena Valeriánová
20.6.2021 12:47
Paní Hano, to přirovnání k ovcím patří přece "nám" očkovaným, co respektujeme stanovená nařízení. Věřím, že se řešení najde pro každého a přeji vám vše dobré.
Hana Šimková
19.6.2021 15:30
Všichni máte svoji pravdu. Tím, že nejsem ne vlastní vinou očkovaná opravdu nikoho ohrožovat nebudu. Nejsem tvrdohlavá, ale ani nejsem ovce jsem pro Vás paní Eleno jenom Vámi nepochopená. A opravdu se nikomu neposmívám. Děkuji za Vaše vyjádření pocitů.
Elena Valeriánová
19.6.2021 14:17
Paní Šimková, ta sranda se vám poněkud nepovedla. Každý to vnímáme asi jinak. My, co jsme očkovaní i vy neočkovaní. Každý má k tomu své důvody a hlavně vlastní zdůvodnění. Respektujme se vzájemně. Ale mnohdy to nejde právě pro tvrdohlavost ostatních. Jedni poctivě dodržují stanovená pravidla a berou to jako nutné zlo. Ti druzí se jim posmívají, že jsou jak ovce a oni poslouchat nebudou. Já raději budu ta ovce, a doufám, že zdravá ovce. Jinak vám dali tady spoustu dobrých rad třeba 17.6. v 15:51, v 16:50, 19.6. v 08:33. Je to vaše volba, kterou cestu zvolíte, ale je zbytečné naříkat, jak je svět nespravedlivý.
Hana Šimková
19.6.2021 08:50
Díky paní Hanko Řezáčová, váš přístup je velmi hezký a budu se jím řídit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA