Foto: autorka
Jsem nebezpečná
17. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Řezáčová
19.6.2021 08:33
Paní Šimková, podívejte se na problém optimističtěji: tím, že někam nemůžete, nepustí vás, chtějí, abyste seděla doma - tak to je proto, abyste byla chráněná, ušetřená nákazy, nevystavovala se viru jako lehká kořist ... Když si někdo zlomí nohu, taky nemůže po určitý čas lézt na Sněžku ... Je třeba vyčkat, zatím chodit do přírody, hrad okouknout zvenku, kafe si navařit na výlet do termosky, koncert si pustit na YouTube, však bude líp ... Čím víc lidí se nechá naočkovat, tím bude bezpečněji - nejen pro ně samotné, ale i pro ty, co se naočkovat ze zdravotních důvodů nemohou ... Tak ještě nějakou dobu s veselou myslí vydržte a pak hurá na zámek, ale bacha, ne v pondělí :-)
Daniela Řeřichová
18.6.2021 11:13
Je dobře, že zde existuje prostor pro Vaše postesknutí, stejně jako pro smutek někoho, kdo přišel kvůli koronaviru o blízkého člověka. Co se týká ne/očkování kvůli zdravotním problémům, vše je řešitelné s praktickým lékařem. Vím to od vážně nemocné vnučky. Přeji Vám dobré zdraví a dobré myšlenky.
Anna Potůčková
18.6.2021 08:25
Jsem očkovaná a jsem za to moc ráda. Nebyla jsem nikdy proti očkování. Jen mě udivuje, že mnozí tvrdili, že očkovat se nenechají za žádnou cenu a opak je pravdou. A znám i případ, že znám osobu, o které se ví, že je očkovaná a ona tvrdí pravý opak. Nejlépe je pokud je člvěk nějak nemocný se poradit se svým ošetřujícím lékařem. Já to udělala a udělala jsem dobře. Za týden jedu už na druhou dávku, po první jsem neměla kromě mírné bolest ramene žádné další reakce na vakcínu.
Marie Doušová
18.6.2021 08:05
Hani, také jsem dlouho odolávala ,ale když mě nechtěl zubař vzít,jen když budu očkovaná , tak jsem podlehla a nechala jsem se očkovat. Za měsíc jdu na druhou injekci. Zatím se cítím dobře a zubař mě objednal až po druhé injekci. Hani, nesmutněte , takový je život a přeji Vám scelého srdce hodně zdraví a hlavně lepší nálady. Váš výlet byl fajn a dík za foto. ....
Věra Ježková
17.6.2021 20:01
Hani, to je smůla, že se nemůžeš nechat očkovat. Já považuji očkování za důležité a testování za legitimní. Hezké fotky. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA