Ilustrační foto: Pixabay
Konverzace nad hroby
16. 6. 2021Když jsem jedno podzimní dopoledne, po návštěvě nelahozevské Mariny, procházel kralupským hřbitovem, měl jsem z toho docela depresivní náladu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
16.6.2021 12:40
Na hřbitov chodím jednou za rok, nemám je ráda. Děti ví, že nás mají vysypat nad naší skalku. Uvidíme na všechna místa, kde nám bylo moc dobře. Taky už nás pár přátel opustilo, to patřit k životu.
Naděžda Špásová
16.6.2021 11:36
Jendo, napsal jsi to moc pěkně, hřbitovy nejsou moje doména, ale přiznávám, že občas nějaký zajímavý při našich toulkách navštívíme. Smutek je taky součástí našich životů, pár mých spolužáků ze základky už tu nejsou. Nás ale bylo jen devatenáct. :-)
Alena Švancarová
16.6.2021 11:28
Přesně jak píše Libuška-trochu smutné,trochu vzpomínající a na závěr žertovné,protože jinak by to nešlo.
Marcela Pivcová
16.6.2021 11:17
Na "týnský" hřbitov chodím s květinami a se vzpomínkami především o prázdninách,kdy pobýváme na chalupě. Projdu kolem hrobů se známými jmény - bývalí učitelé, sousedé, známé týnské osobnosti... vždy se mi vybaví různé situace s nimi před léty spojené - vážné i ty humorné - takové, jaké tehdy asi skutečně byly.
Libuše Křapová
16.6.2021 09:19
Trochu smutné, trochu vzpomínací, závěr žertovný - prostě hezké, Honzo :-)
Zuzana Pivcová
16.6.2021 09:09
Na hřbitově se člověk potkává se známými, a to jak živými, tak už zde odpočívajícími. U mě je ale část známých pohřbena v Podkrkonoší, odkud jsem se odstěhovala (byla odstěhována) a jedu tam jen na sraz. Děkuji za rozjímání, moc se mi líbí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA