Helena Mandíková opustila Prahu a přestěhovala se na Korsiku. FOTO: Václav Burle
Láska nezná hranice v žádném věku. Helena Mandíková se zamilovala a už třetí rok žije s partnerem na Korsice
15. 6. 2021Bylo jí třiašedesát let, když se na dovolené zamilovala do Korsičana, a to tak, že se k němu hned nastěhovala. Z ostrova ve Středozemním moři řídí svou spediční firmu a i tam se stále věnuje sportu, zejména volejbalu a tenisu.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
20.6.2021 11:24
Každý svého štěstí strůjcem: pro mne by tohle nebylo,nemohla bych žít v cizí zemi ani s cizincem.
Martin Vrba
17.6.2021 17:04
Pane Sova, já si pamatuji, že to tam v roce 2018 byli příbuzní a že to tam bylo doslova tak otřesné, že jim zkazilo dovolenou. https://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/clanek/migrace-je-tema-i-v-kostarice-demonstrovali-tam-proti-uprchlikum-z-nikaraguy-40065837
Kostarika je jednou ze zemí, která je migrací v této oblasti postižena nejvíce už tradičně, o čemž svědčí i tato diplomová práce: https://geography.upol.cz/soubory/studium/bp/2007-mrs/2007_Polachova.pdf
Alena Várošová
17.6.2021 14:54
Paní znám jen z fotek z přehlídek pořádaných íčkem a majitelkou Magic Helenou,kde na žádné přehlídce nechyběla.Má na to štíhlá,dobře vypadající ,udržovananá,již stárnucí žena.Ale dovolte mi prosím můj názor.Zůstat po dovolené v cizí zemi, s cizím mužem na to musí mít čověk náturu (nestačí jen zamilovanost v tom věku),mít její povahu dobrodružnou a odvážnou. .To by každá nedokázala..Proto ji přeji ,ať se jí v její lásce a sportu,podnikání a modelingu daří.Možná zrovna potkala toho pravého,v ten pravý čas........
Martin Vrba
16.6.2021 18:22
Krásná pravdivá sonda do života takové průměrné české pracující důchodkyně (PRDUCH), kterak ke štěstí přišla se stejnou vypovídací hodnotou, jako že je u nás průměrný plat 36 000 Kč. No – poměry se ale u nás rozhodně zlepšily. Dnes si každý smí vybrat zemi, kde chce žít a nehrozí mu, že by ho na našich hranicích někdo zastřelil, protože nechce sdílet naše úspěchy národního hospodářství. A na Korsice v posledních letech také došlo k pozitivním změním, což oceňují i stále ve větším počtu tam migrující afričtí mořeplavci.:) Já oceňuji ale jen svou rodnou hroudu ve své zanedbané a přerostlé zahradě, která v tomto hávu tak lépe střeží mé soukromí.:)
Marie Měchurová
15.6.2021 21:29
Korsika je krásný ostrov, má hory a moře, tam se jí to žije. Tak přeju hodně lásky a štěstí v dalším životě.
Jitka Mošovská
15.6.2021 13:32
Paní Helena byla jedna z prvních modelek portálu i60. Jestliže se jí naskytla příležitost žít na Korsice, proč ne? Její život je obohacen.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA