Úvodní foto: Jan Zelenka
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ VII
13. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
15.6.2021 06:25
Ruskou klasiku jsem měla a mám ráda. Rovněž i historické filmy. Pěkná úvaha o široké ruské duši .
Věra Ježková
14.6.2021 15:14
Děkuji vám ještě jednou. Ohlasy jsem mile překvapena. Půvabná je ruská/sovětská literatura pro děti. Zoščenka mám taky ráda, je i v mé knihovně.
Martin Vrba
14.6.2021 10:12
Mě z ruské literatury, kdybych směl jmenovat jen jednoho autora, je nejmilejší a nejbližší Michail Zoščenko (1894 – 1957) – více zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Michail_Zo%C5%A1%C4%8Denko
Jan Zelenka
13.6.2021 21:10
To je velmi přesná charakteristika, pane Zábranský. Všem přispěvovatelům děkuji za milé ohlasy.
Ján Zábranský
13.6.2021 19:51
Ano! Ďakujem za článok. Ruskí spisovatelia sú pre mňa jedinečnými znalcami ľudskej duše a majstrami v jej popise. Ich diela sú vždy mojím veľkým literárnym zážitkom. S pozdravom.
Zuzana Pivcová
13.6.2021 19:43
Je moc dobře, že vás spojují hodnotné zájmy. Vždycky se těším na to, co napíšete společně. Já jsem měla ráda Puškina a Lermontova, ze žen pak Cvetajevovou a Achmadulinovou.
Naděžda Špásová
13.6.2021 18:58
Ruská literatura mi něco říkala v době školy a studiu na střední škole. Teď už bych se nedonutila něco číst. Ale úplný analfabet nejsem. :-)
Martina Růžičková
13.6.2021 18:57
S chutí jsem si vaše pojednání o ruské klasické literatuře přečetla. Díky :-). Je bezva, že máte mimo jiné i tento společný zájem.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA