Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ VII
Úvodní foto: Jan Zelenka

Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ VII

13. 6. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Ruskou klasiku jsem měla a mám ráda. Rovněž i historické filmy. Pěkná úvaha o široké ruské duši .
Věra Ježková
Děkuji vám ještě jednou. Ohlasy jsem mile překvapena. Půvabná je ruská/sovětská literatura pro děti. Zoščenka mám taky ráda, je i v mé knihovně.
Martin Vrba
Oprava: Mně z ruské literatury . . . .
Martin Vrba
Mě z ruské literatury, kdybych směl jmenovat jen jednoho autora, je nejmilejší a nejbližší Michail Zoščenko (1894 – 1957) – více zde: https://cs.wikipedia.org/wiki/Michail_Zo%C5%A1%C4%8Denko
Jan Zelenka
oprava - přispěvatelům
Jan Zelenka
To je velmi přesná charakteristika, pane Zábranský. Všem přispěvovatelům děkuji za milé ohlasy.
Ján Zábranský
Ano! Ďakujem za článok. Ruskí spisovatelia sú pre mňa jedinečnými znalcami ľudskej duše a majstrami v jej popise. Ich diela sú vždy mojím veľkým literárnym zážitkom. S pozdravom.
Zuzana Pivcová
Je moc dobře, že vás spojují hodnotné zájmy. Vždycky se těším na to, co napíšete společně. Já jsem měla ráda Puškina a Lermontova, ze žen pak Cvetajevovou a Achmadulinovou.
Naděžda Špásová
Ruská literatura mi něco říkala v době školy a studiu na střední škole. Teď už bych se nedonutila něco číst. Ale úplný analfabet nejsem. :-)
Martina Růžičková
S chutí jsem si vaše pojednání o ruské klasické literatuře přečetla. Díky :-). Je bezva, že máte mimo jiné i tento společný zájem.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%