Druhé čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“
FOTO: Jitka Hašková

Druhé čtvrtletí roku v kalendáři „íčka“

24. 6. 2021
Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Naděžda Špásová
Jani, moc hezky jsi to napsala, taky mám pocit, že ten půlrok utekl strašně rychle. My vlastně za tři týdny jedeme na dovolenou, léto bude pryč, ani nebudeme vědět jak. Tak nám všem přeji klid a hodně krásných zážitků. :-)
Jitka Hašková
Velmi inspirující pro druhou půlku roku. Díky.
Eva Mužíková
Jani to je krásné čtení, tohle tvoje zhodnocení:)))
Jan Zelenka
Krásná úvaha. Přeji nám všem, abychom se nad fotografiemi našich íčkových přátel těšili co nejdéle.
Věra Ježková
Jani, moc pěkné. Se sobě vlastním mírným skepticismem nám všem přeji, aby příští půlrok nebyl horší. A hezké léto! :-)
Věra Ježková
Jani, moc pěkné. Se sobě vlastním mírným skepticismem nám všem přeji, aby příští půlrok nebyl horší. A hezké léto! :-)
Zuzana Pivcová
Je moc hezké, když takto připomínáš průběh roku a zároveň i nejhezčí vybrané fotografie. A nemusí to být ani ve verších!
Hana Rypáčková
Hezké Jano. Taky vždy obracím s radostí a připomínám si přátele..
Anna Potůčková
Hezky napsáno a shrnuto, co bylo v kalendáři, jehož obrázky nasnímali Íčkaři. Kalendář mám také a už se těším jak bude viset v našem novém bydlišti
Daniela Řeřichová
Krásná reflexe fotokalendáře, díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

20%

Vitamíny

19%