Foto: autorka
Výprava ve stylu vrabců z Čech
9. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martina Růžičková
11.6.2021 19:54
Výlety tohoto typu se stávají nezapomenutelnými. Vtipný článek :-).
Zuzana Pivcová
10.6.2021 14:02
Jen malinko zareaguji na ty vrabce a jejich odchod z Čech. Dnes je to už zase jako kdysi, ale jednu dobu se u nás vrabci téměř nevyskytovali, a to ani v jižních Čechách, kde jich dřív bývala velká hejna. V roce 2002 těsně před povodní jsem byla na Maltě a tam ve Valettě v parku jsem pozorovala s radostí vrabce. Tam byli a pak se zase nějak vrátili i k nám.
Vladislava Dejmková
9.6.2021 18:12
Podobné situace doma míváme často. Když dokázeme být nad věcí, je to fajn. Však se z toho nestřílí, když něco není dokonalé.
Jana Vargová
9.6.2021 17:07
Určitě si všimnete nesmyslného textu v jedné části. Vypadla slova o ráně do hlavy a chlácholením, že se manželovi možná rozsvítí. Díky za pochopení.
Věra Ježková
9.6.2021 15:48
Příjemný humor. Babička a děda také říkali "jak vrabci z Čech". Moc se mi to líbilo.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA