Jak jsme upekli hada
Ilustrační foto: Pixabay

Jak jsme upekli hada

22. 6. 2021
film vzpomínky
Autor: Martin Vrba
Hodnocení:
(5 b. / 6 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Někdo slyší slovo had a už se třese.. Syn má miláčka krajtu, no silná skla to jistí a to se hadů nebojím.
Martin Vrba
Jak by mohl had obživnout Soňo (máte moje sympatie, že si přejete, tak jako já, aby všechno dopadlo dobře), kdyby ten had byl na mrazu a ne na kamnech, tak pak Soňo možná „aňo“. Ale takto byl jako připravený do jiné pohádky „O Zlatovlásce“ https://www.youtube.com/watch?v=3t_GIqVs8pY do scény, kdy kuchař Jiřík ochutná kouzelného hada určeného jen pro krále a také tedy on rozumí řeči zvířat. Proto jsem si myslel, že ta lež, že ho někdo ukradl, bude milosrdná a přece jen zaručí, že nám nějakého tvora ta ZOO příště zapůjčí. Se zvířaty je při natáčení vždy potíž, jednou se nám stalo, že se nám doslova odhalil papoušek před očima z dvě hodiny – oškubal se do naha. V tom televize nejela, on se prostě jen zbláznil (asi když viděl Janžurku dělat ksichty – hádali jsme). Nevěděl jsem, že i papoušci mají duševní poruchy, ale veterinář nám to tehdy sdělil, už mu prý před tím dával nějaké uklidňující léky – a ta televize s velice suchým a horkým a neznámým prostředím ho dorazila - měl ho v evidenci už pět let – v chocholouškárně. Ale i jako nahatému se mu žilo u majitele dobře, tedy ten tu slávu přežil, ale majitel ho už prý nikomu neukazoval. :)
Martina Růžičková
Vtipná příhoda (jen pro hada ne) :-D.
Soňa Prachfeldová
Jsem doufala, že had obživne. U filmového průmyslu je zaměstnáno asi hodně lidí.
Martin Vrba
Paní Pivcová - Jo – s „hadama“ je to ale těžké, před Vánocemi Vám s – s - s – s – libuje, že Vám u stromečku zachřestí a už na Tři krále někoho uštkne a pak už si jen libuje, že za něj zaplatíte veškeré škody. S – s – s "hadama" to chce mít i dobré pojištění za š – š – š kody. (ten poslední si nešlape na jazyk)
Margita Melegova
Vtipne, jen jsem se lekla ze nekdo tu zmiji ruzkatou z uvodni fotky snedl, ulevilo semi.
Zuzana Pivcová
Vaše vtipné vyprávění mi připomnělo, jak jsme před pár lety adoptovaly se sestrou v pražské zoo chřestýše kostkovaného. Bylo před vánoci a v podchodech u metra se objevila řada portrétů "sirotků" z pražské zoo, kteří ještě nemají adoptivní rodiče. U chřestýše bylo napsáno: Adoptujte mě, zachřestím vám koledu. To nás dojalo, tak jsme se staly jeho adoptivními rodiči. :-D
Daniela Řeřichová
Pěkně vygradováno, vtipná pointa.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%