Takové (ne)normální dopoledne normálního seniora
FOTO: Pixabay

Takové (ne)normální dopoledne normálního seniora

7. 6. 2021

Jsou bohužel chvíle, kdy normální, věkem a během událostí již trochu pohodlný a přiznám se klidně, že už i zlenivělý senior musí vstát s vědomím určité aktivity, která jej čeká a kterou nemůže odložit. Takové chvíle mě mírně znervózňují.

Můj příběh
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Děkuji všem za příspěvky. Se vším jsem se popasoval, příště to bude snad už lepší. Pokud se ovšem neobjeví zase nějaká zaručeně výhodná novinka.
Martina Růžičková
To byl tedy hodně náročný den! A taky se dost prodražil. Přeji obdobných co nejméně.
Eva Mužíková
Jendo, i já jsem z těch všech novot rozpačitá, často si musím nechat poradit. Naštěstí je využívám minimálně, ale vždy to " po staru" nejde. Hezky jsi nám své sniorské dopoledne přiblížil.
Věra Ježková
Jendo, to tedy bylo něco! Aspoň že máš na buzení dva mobily a mě na třetím. :-)
Věra Ježková
Věra Ježková
Zuzana Pivcová
Občas mi někdo z mladších, pro něž jsou narozdíl ode mne různé úkony běžné, poradí, a to překvapivě ochotně. A s obdobnými problémy určitě nejste sám.
Vladislava Dejmková
Včera jsem neplánovaně potřebovala nakoupit v Bille, tam mají jen jednu pokladnu s živou pokladní, jinak samé samoobslužné pokladny. Těm se pokud možno vyhýbám. Ale živá pokladní někam zmizela a já propotila triko při obsluze toho automatu. Ale nakonec jsem to dala a řekla jsem si, že budu chvíli na sebe hrdá. Člověk se občas musí pochválit, nikdo to za něj neudělá.
Naděžda Špásová
No, Jendo, nic se nejí tak horké, jak to vypadá. Občas to máme všichni, ráno vstaneme a už je to po...... navrch. Den blbec se nevyhne nikomu. Stačí to jen přečkat a pak je zase dobře. :-)
Anna Čípová
Pane Zelenko, dovedu si představit vaši bezradnost u parkovacího automatu. Stalo se mi něco podobného. Přijedu na parkoviště před nemocnici, kde naistalovali parkovací automaty /dříve tam nebyly/. Informace: nejnižší možná platba 20,- Kč a automat peníze nevrací. Měla jsem v peněžence mince v hodnotě deset a padesát Kč a před sebou objednané vyšetření. Musela jsem vypadat dost vyděšeně, protože mě oslovil mladý muž s otázkou, zda něco nepotřebuji. Když jsem mu přiblížila můj problém, tak mi daroval desetikorunovou minci. Dobrý člověk ještě žije. A přeji pohodové dny.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%