FOTO: Pixabay
Takové (ne)normální dopoledne normálního seniora
7. 6. 2021Jsou bohužel chvíle, kdy normální, věkem a během událostí již trochu pohodlný a přiznám se klidně, že už i zlenivělý senior musí vstát s vědomím určité aktivity, která jej čeká a kterou nemůže odložit. Takové chvíle mě mírně znervózňují.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
8.6.2021 22:54
Děkuji všem za příspěvky. Se vším jsem se popasoval, příště to bude snad už lepší. Pokud se ovšem neobjeví zase nějaká zaručeně výhodná novinka.
Martina Růžičková
8.6.2021 22:12
To byl tedy hodně náročný den! A taky se dost prodražil. Přeji obdobných co nejméně.
Eva Mužíková
8.6.2021 21:42
Jendo, i já jsem z těch všech novot rozpačitá, často si musím nechat poradit. Naštěstí je využívám minimálně, ale vždy to " po staru" nejde. Hezky jsi nám své sniorské dopoledne přiblížil.
Věra Ježková
7.6.2021 16:35
Jendo, to tedy bylo něco! Aspoň že máš na buzení dva mobily a mě na třetím. :-)
Věra Ježková
Věra Ježková
Zuzana Pivcová
7.6.2021 16:12
Občas mi někdo z mladších, pro něž jsou narozdíl ode mne různé úkony běžné, poradí, a to překvapivě ochotně. A s obdobnými problémy určitě nejste sám.
Vladislava Dejmková
7.6.2021 15:58
Včera jsem neplánovaně potřebovala nakoupit v Bille, tam mají jen jednu pokladnu s živou pokladní, jinak samé samoobslužné pokladny. Těm se pokud možno vyhýbám. Ale živá pokladní někam zmizela a já propotila triko při obsluze toho automatu. Ale nakonec jsem to dala a řekla jsem si, že budu chvíli na sebe hrdá. Člověk se občas musí pochválit, nikdo to za něj neudělá.
Naděžda Špásová
7.6.2021 14:34
No, Jendo, nic se nejí tak horké, jak to vypadá. Občas to máme všichni, ráno vstaneme a už je to po...... navrch. Den blbec se nevyhne nikomu. Stačí to jen přečkat a pak je zase dobře. :-)
Anna Čípová
7.6.2021 14:24
Pane Zelenko, dovedu si představit vaši bezradnost u parkovacího automatu. Stalo se mi něco podobného. Přijedu na parkoviště před nemocnici, kde naistalovali parkovací automaty /dříve tam nebyly/. Informace: nejnižší možná platba 20,- Kč a automat peníze nevrací. Měla jsem v peněžence mince v hodnotě deset a padesát Kč a před sebou objednané vyšetření. Musela jsem vypadat dost vyděšeně, protože mě oslovil mladý muž s otázkou, zda něco nepotřebuji. Když jsem mu přiblížila můj problém, tak mi daroval desetikorunovou minci. Dobrý člověk ještě žije. A přeji pohodové dny.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA