Foto autorka
Ke štěstí stačí málo
5. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
5.6.2021 14:45
"Už dávno si nedělám iluze, že to, co na íčku napíšu a vyfotím, uvidí hodně lidí. " Naďo, to, že je za článkem málo komentářů, znamená jediné - ostatním se nechce komentovat všechno. Ke štěstí jim také stačí málo - přečíst si tvůj článek a prohlédnout fotky. Ne každý má potřebu všechno komentovat (jako já). Podívej se na svůj profil, kolik lidí na tvůj článek kliklo. Nevěřím tomu, že by si ho nepřečetli a nepodívali se na fotky.
Elena Valeriánová
5.6.2021 13:38
Málo? Modrá obloha s bílými obláčky, zelený koberec pod nohama, klid a mír. Možnost ti všechno vnímat a "osahat" fotoaparátem, věř mi, to není málo. Jsi těmito možnostmi přímo neskutečně bohatá. Ale pro jistotu nás příště vezmi někam, kde jsme s tebou ještě nebyli. Někteří se nechtějí vracet na stejné místo.
Anna Potůčková
5.6.2021 09:36
Nadidávám Ti zcela za pravdu, že ke štěstí stačí málo, stačí jen když lidově kape a nemusí pršet. Hlavně Tě obdivuji, že docela dost často vkládáš své hezké články a máš u nich pěkné fotografie, na které se ráda koukám. Bohužel někteří lidé spíše raději snahu druhých haní, kritizují a pochvala jim moc nejde. Vnímám to jako ve sportu, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Blanka Lazarová
5.6.2021 09:30
Čím dál tím víc jsem ráda v přírodě a raduji se z obláčků na nebi, sleduji ptáčky, prohlížím si kytičky a mám radost a dobrou náladu " jen tak ". A jsem ráda, že tady na íčku je nás takových víc. Díky, Naďo.
Zuzana Pivcová
5.6.2021 09:25
Mně teď zdánlivě stačí také málo, číst si Tvůj článek a prohlížet fotky. Ale pro mě to není málo. Je to krása.
Alena Velková
5.6.2021 08:49
Máte pravdu, ke štěstí opravdu stačí málo a taková vycházka do přírody, zvlášť když svítí sluníčko, dodá člověku energii na spoustu dalších dní. Myslím že nevadí, že např.moje vážně-nevážné články čte asi málo lidí (vlastně a ani nevím, co je málo), ale někomu z nich článek dodá dobrou náladu, někoho inspiruje k návštěvě místa, kde nikdy nebyl a samozřejmě, někdo se může i naštvat, neboť má jiný smysl pro humor a bere všechno moc vážně a doslova. Mně váš článek potěšil. Střížák neznám, ale vyhledám si ho a pouvažuji o dalším výletě a fotky jsou fajn taky :-)
Věra Ježková
5.6.2021 08:41
Naďo, chválou nešetřím. Jsem tvoje skalní příznivkyně. Pejsci jsou bezva. Mou celoživotní srdeční záležitostí jsou knírači, nejvíc malí - pepř a sůl. A teď Britney, abych neurazila. Hezké léto i tobě. :-)
Daniela Řeřichová
5.6.2021 08:06
Souhlasím nejen s titulkem. Fotografie krásné, díky, Naďo obláčková.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA