FOTO: Blanka Lazarová
Místo, kam se ráda vracím - Praha
31. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Blanka Lazarová
31.5.2021 16:35
Jitko, máš pravdu. Po Prokopským údolí to bylo ještě po Praze a do Vojanových sadů- cca 7 km. A v pátek jsem si po čtvrtku pospala a pak vyrazila do Stromovky a večer do Brna. Moc hezký výlet to byl, konec koncú jako vždy po Praze. Tentokrát o to lepší, že byla Praha poloprázdná. V minulých letech už ten turistický ruch byl šílený.
Zuzana Pivcová
31.5.2021 16:32
Blanko, když jsem ještě byla (v mládí) z jižních Čech, byla pro mě každá návštěva Prahy, kdy jsme mohly přespat u příbuzných, velkým svátkem. Za těch pár let jsem toho nejspíš navštívila mnohem víc než za pozdějších mnoho let, kdy už tady bydlím. Děkuji za krásné snímky.
Daniela Řeřichová
31.5.2021 15:56
Blanko, stihla jsi toho hodně. Díky za snímky míst, které mám jako Vltavou křtěná ráda. Nádherné fotografie!
Anna Potůčková
31.5.2021 14:12
Hezká fotoreportáž a vzpomínka na studentská léta! Ten páv jak zobe z ruky nemá chybu. Krásné fotky!
Jana Šenbergerová
31.5.2021 13:53
Pro mě byla Praha nejkrásnější mezi čtvrtou a šestou hodinou ranní. Jen metaři, popeláři a sem tam někdo, kdo se zapomněl v nočním podniku. Velkoměstský mumraj není nic pro mě. Kdybych mohla, prolezla bych tam všechny zapadlé kouty. To se mi bohužel nikdy nepovedlo, většinou to bylo v davu. O to krásnější mi připadají vaše fotografie.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA