Jak bych chtěl prožít zbytek svého aktivního života
Ilustrační foto: Pixabay

Jak bych chtěl prožít zbytek svého aktivního života

3. 6. 2021

Jednou jsme se opili s mojí kamarádkou, která vykládá taroky, a já ji uprosil, aby mně vyložila, jak dlouho budu žít. Vyšlo mně 77 let, a zatímco ona toho stále lituje, já jsem rád, že mohu pracovat s pevným bodem ve Vesmíru.

osud smrt stárnutí
Hodnocení:
(5 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Šimková
Když mi bylo kolem čtyřiceti tak mi někdo vykládal z ruky. Kouknul se na ruku, pak na mne a prohlásil :!Vy máte být už dávno mrtvá" No vidíte a jsem tady pořád.
Ján Zábranský
Pán Soukup, je mi potešiením čítať myšlienky - postoj k životu múdreho muža. S pozdravom J.Z.
Zdenka Soukupová
Václave, výběr "rozinek" je výborný. Jen by měl fungovat i bez věštění z karet. Užívejte všeho plnými doušky a číslo 77 ignorujte. Zdraví Vás Soukupová.
Jarmila Komberec Jakubcová
Určitě přežijete i rok 2026. Přeji pevné zdraví a hodně životního optimismu. Dík za hezký článek.
Marie Faldynová
Chceš-li Boha rozesmát, řekni mu o svých plánech! Židovská moudrost.
Jana Šenbergerová
Máte to hezky srovnané. na tu povídku už se těším. Libo, já bych tady už hodně dlouho nebyla. :-)
Irena Mertová
Libuško, sestra tomu věří - a ona je lékařka, chirurg.
Václav Soukup
Děkuji za příznivé ohlasy, které mně moc potěšily. Abych si ten osud poněkud vylepšil, chystám povídku, jak jsem byl vybrán do věčného života v Ráji.
Věra Ježková
Pěkně jste si to sesumíroval. Přeji vám, abyste těch sedm let využil beze zbytku ke své spokojenosti. A aby vám osud nadělil třeba dalších sedm hezkých, navzdory kamarádčině předpovědi. :-)
Libuše Křapová
Tý jo, Ireno :-) tak to tu budu strašit ještě hódně dlouho :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

19%