Ilustrační foto: Pixabay
Jak bych chtěl prožít zbytek svého aktivního života
3. 6. 2021Jednou jsme se opili s mojí kamarádkou, která vykládá taroky, a já ji uprosil, aby mně vyložila, jak dlouho budu žít. Vyšlo mně 77 let, a zatímco ona toho stále lituje, já jsem rád, že mohu pracovat s pevným bodem ve Vesmíru.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
3.6.2021 13:32
Když mi bylo kolem čtyřiceti tak mi někdo vykládal z ruky. Kouknul se na ruku, pak na mne a prohlásil :!Vy máte být už dávno mrtvá" No vidíte a jsem tady pořád.
Ján Zábranský
3.6.2021 13:22
Pán Soukup, je mi potešiením čítať myšlienky - postoj k životu múdreho muža. S pozdravom J.Z.
Zdenka Soukupová
3.6.2021 12:48
Václave, výběr "rozinek" je výborný. Jen by měl fungovat i bez věštění z karet. Užívejte všeho plnými doušky a číslo 77 ignorujte. Zdraví Vás Soukupová.
Jarmila Komberec Jakubcová
3.6.2021 12:27
Určitě přežijete i rok 2026. Přeji pevné zdraví a hodně životního optimismu. Dík za hezký článek.
Jana Šenbergerová
3.6.2021 11:39
Máte to hezky srovnané. na tu povídku už se těším. Libo, já bych tady už hodně dlouho nebyla. :-)
Václav Soukup
3.6.2021 11:02
Děkuji za příznivé ohlasy, které mně moc potěšily. Abych si ten osud poněkud vylepšil, chystám
povídku, jak jsem byl vybrán do věčného života v Ráji.
Věra Ježková
3.6.2021 10:42
Pěkně jste si to sesumíroval. Přeji vám, abyste těch sedm let využil beze zbytku ke své spokojenosti. A aby vám osud nadělil třeba dalších sedm hezkých, navzdory kamarádčině předpovědi. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA