FOTO: Ingimage
Z rebelky hospodyňkou
1. 6. 2021Nezvyklé období, které celému světu přinesla nedávná koronavirová krize, bylo pro mnohé velice drsnou, ale pro všechny novou a vlastně zajímavou zkušeností, ve které jsme zjistili, bez čeho všeho se v životě klidně obejdeme, ale bez čeho být nemůžeme.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Faldynová
2.6.2021 19:04
Početla jsem si, díky! Já zas ráda vařím a nerada vyklízím, to mi jde jak psovi pastva a tak se do toho nehrnu :-)
Naděžda Špásová
2.6.2021 14:36
Dobře napsané. Aleno, jak se říká, všechno je jednou poprvé, anebo nouze naučila Dalibora housti. Tady si nejsem moc jistá, prej to není pravda. Ale zkusit se má všechno, já sice vařím, ale sem tam nákup jinde vyrobené poživatiny taky není na škodu. Hlavně, když nám chutná a samochvála nesmrdí, když nás nechválí okolí, musíme to udělat samy. :-)
Soňa Prachfeldová
2.6.2021 14:03
Prima zajímavé, že špatné stránky na nás vidí, ty dobré se berou samozřejmě. Proto je důležité nepřestávat být rebelkou.
Eliška Murasová
1.6.2021 22:25
Aleno, píšete, že doma žádná odezva, ale já vám nadšeně tleskám! Pobavila jsem se, díky! Asi jste šprýmař po tatínkovi...
Blanka Lazarová
1.6.2021 22:01
Vtipné, dobře jsem se pobavila. A je úplně jedno, jestli je to všechno pravda nebo ne. Pište další příběhy. Jen houšť a větší kapky. :-))
Jana Šenbergerová
1.6.2021 19:38
Také jste si všimli, že problematické záležitosti se stávají nakonec zábavnými? Mě ty vaše určitě pobavily.
Antonín Nebuželský
1.6.2021 18:26
Veselé, ale asi to moc pravda nebude... :-)
Já jen , že to manžel vydrží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA