Foto: autorka
Prokopské údolí
30. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
30.5.2021 13:28
Jitko, další výborná vlaštovka přiletěla z Prokopáku až sem. Fotky se Ti taky povedly,
baví mě různorodé podání stejného výletu od všech, co jsme se zúčastnili. Díky.
Daniela Řeřichová
30.5.2021 11:15
Jitko, prima! Moc se mi líbí, jak jsme všichni vnímali hezkou atmosféru a jak ji každý interpretujeme svým osobitým stylem. Děkuji.
Alena Švancarová
30.5.2021 10:47
I já se znovu musím přidat.Ač bydlím nedaleko v Prokopském údolí jsem nikdy nebyla.Když vidím fotky mrzí mě,že jsem se nezůčastnila,ale bylo to na mě moc rychlé,po té zimě,nebyla jsem připravená.Ale opravdu mě to mrzí,protože vidím jak pěkný výšlap by to byl.No snad se zadaří příště.V každém případě jsem ráda ,že si mohu prohlédnout fotečky,které jste pořídily.Díky Vám.
Dana Puchalská
30.5.2021 10:25
Vida, další článek o vydařeném výletu. Omlouvám se za hodnocení . Proto přidávám hvězdičky sem do diskuze.*****
Anna Potůčková
30.5.2021 09:44
Další hezká fotoreportáž z prvního postcovidového Íčkařského setkání.
Marie Novotná
30.5.2021 09:40
Tak tohle jsem nestihla, ale vidět bych to chtěla, protože vidím, že je tam krásně. Diky.
Jitka Hašková
30.5.2021 09:17
Potěšilo mě povídání i fotky z Prokopáku. Na jedné fotce je i lavička, na které jsem kdysi seděla s kamarádkou.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA