foto autor
Literární obývák „U mlsné Britney“ VI
25. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jan Zelenka
27.5.2021 20:52
Milí íčkaři, já i Věrka vám děkujeme za vaše příjemné, pozitivní komentáře.
Martin Vrba
27.5.2021 19:45
Já mám raději deštivé počasí, než slunečné počasí, tam dlouho nevydržím, a přímo miluji, když začne déšť bubnovat na neobvykle velký parapet před velkým vikýřovým oknem v mé ložnici v podkroví s výhledem do blízkého lesíka. Architekt mi upozorňoval: „Uvědomujete si, že když tam dáme tolik plechu, že při dešti neusnete?“ Odpověděl jsem mu: „Proto ho tam chci, chci se probudit a poslouchat to a rozsvítím si k tomu i reflektory do toho lesa a koukám se na to divadlo a to mi udělá sluníčko v duši a já vím, že je to jen moje, protože většina lidí nemá ráda deštivé počasí. Děkuji Vám za krásné připomenutí toho, že si slunce můžeme nosit v sobě za jakéhokoli počasí!
Soňa Prachfeldová
27.5.2021 09:10
Slunce v duši a na obloze, jak čarokrásná věc. V obou případech lépe když přebývá, než když chybí.
Alena Tollarová
27.5.2021 08:49
Bez sluníčka by nebylo života. Mám ráda jitra, kdy mě paprsek polechtá přes zatažené závěsy a láká mě z postele vzhůru do života tam za závěsem. Ale je pravda, že všeho moc škodí, spalující dlouhotrvající žár a s ním spojené sucho nesvědčí nikomu. A tak si zase můžeme říci, všeho s mírou :)
Martina Růžičková
25.5.2021 20:39
S chutí jsem si přečetla další příspěvek Literárního obýváku. Hezky jste popsali svůj vztah ke slunci. Přeji vám oběma, aby vás sluníčko v duši hřálo co nejčastěji.
Jan Zelenka
25.5.2021 17:56
Děkuji všem za moc hezká slova. Jsem rád, že po všech možných životních peripetiích si můžeme užívat občas společné pohody.
Zdenka Soukupová
25.5.2021 14:00
Když dvě duše souznějí (teď nevím, je souznějí správně?), pak můžou mít i různý postoj ke slunci. A z vašeho Literárního obýváku to souznění vždycky cítím. Moc hezky napsáno.
Alena Švancarová
25.5.2021 12:46
Každý je magnetem toho nač myslí,slunce měj v duši a budeš svítit, na propast mysli budeš se řítit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA