Místo, kam se ráda vracím - Šumava
Foto: autorka

Místo, kam se ráda vracím - Šumava

25. 5. 2021
cestování Soutěž - Místo, kam... Šumava
Hodnocení:
(5.1 b. / 26 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Díky přátelé za vaše komentíky.
Alena Švancarová
Šumava je velmi hezká,její lesy jsou hunaté,hluboké,tajemné.Nemám ji prochozenou,ale tam kde jsem byla se mi líbilo.Churánov.Kvilda,Železný Brod,Zadov.Slatinné bažiny,viděla jsem v těch oparech Krále Šumavy.Ráda jsem si to Vaším článkem a fotografiemy, připoměla.
Jaroslava Handlová
Na Šumavu jsem ráda jezdívala, ale vždy to byly jen kratší pobyty s četnými zajímavými výlety. Jsem ráda za připomínku krás. Soňo pěkně jsi sestavila vyprávění a doplnila hezkými fotkami. Minisetkání jsou taky fajn, zdravím Tě, i Pepu.
Hana Rypáčková
Tam to taky miluji..
Anna Čípová
Soni, ráda jsem se díky tobě vrátila na místa, která jsem navštívila. Šumava je krásný kout naší vlasti a jsem ráda, že jsem tam několikrát byla.
Alena Tollarová
Šumava je pro mě dost neprobádaná, i když jsem do ní párkrát nahlédla. Mě to nějak víc táhne na sever, ale krásně je u nás všude :)
Soňa Prachfeldová
Díky opětně za milé komentíky
Marie Ženatová
Na Šumavě jsem nikdy nebyla, ale jestli nám to vyjde tak poslední týden v červnu bych tam měla být s Exodem Blansko. Soni, moc děkuji za přiblížení nádherné přírody*
Helena Přibilová
Na Šumavu jsme velmi rádi jezdili před mnoha lety. Bylo to v době, kdy se začínala otevírat turistům. Poznali jsme tam mnoho krásných míst a obdivovali nádhernou neporušenou přírodu. V posledních letech však Šumavu navštěvuje stále více lidí a původní klid se vytrácí.
Zdenka Žichovská
Soňo, na Šumavu také ráda vzpomínám, strávila jsem tam před pár lety super týden. Ubytování v Nové Peci, na kole - Nová Pec, Stožec infocentrum, Jelení Vrchy, Schvarzenberský kanál, Nová Pec - pěšky přes kamenné moře na Plešné jezero, vláčkem Volary - menhiry, křížová cesta a další........ snad se tam ještě někdy dostanu, i když je to přes 500km, vlakem více než 9 hodin.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%