Víc už od života nečekám
Ilustrační foto: Ingimage

Víc už od života nečekám

24. 5. 2021

Zase jsem se dlouho odmlčela. Ne, že bych neměla inspiraci. Naopak. Každé otevření počítače, každý telefonát nebo osobní setkání s kýmkoli znamená přísun informací, které se vrší a zahlcují mysl. Někdy pobaví, často otráví, občas i potěší.

Glosa Hany Švejnohové
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Caklová
Asi jsem jiná. Život mi stále něco přináší a co mi přináší, zaleží jen na mém postoji k němu samému. "Pandemie" se mě nikterak nedotkla. Jsem v důchodu a tudíž s dodržováním nařízeného jsem neměla problém. V garáži mám stejný binec, po jako před, plevel v zahradě se má také čile k světu........... Zdraví mi slouží, jezdím na koloběžce, v tom mi ani "pandemie" nebránila, na vztahy v rodině nemám důvod si stěžovat, do života mi v létě přijde další vnoučátko, ve čtvrtek jedu do Prokopského údolí............., stále se něco děje a stále je na co se těšit. Nic méně, za článek, který mi nastavil pomyslné zrcadlo, Děkuji
Olga Škopánová
Trochu pesimistický článek.
Jana Hošková
Hezky napsáno. Když mohu být se svými vnoučaty (i když to někdy pekelně unaví), žiju z toho ještě pár dní ve vzpomínkách. Je fajn, že to u vás všechno dobře dopadlo :-))
Eva Mužíková
Mezilidské vztahy, obvzláště v rodině jsou důležité, bezprostředně se nás dotýkají. Já jsem měla štěstí, syn se oženil s empatickou dívkou, se kterou si od začátku mé role " tchyně" notujeme. Co se tyká role babičky, nesnažím se být tou milovanou. S vnoučaty mám opravdu hezký vztah, zvlášt pro vnuka, který prochází pubertálním obdobím jsem jakousi vrbou. Myslím si, že role tchyně a babičky mi byla dána a nemusela jsem do ní dozrávat časem. Děkuji Vám za velmi hezká slova. I
Marie Ženatová
Velmi moc po ránu děkuji i já za tuto laskavou úvahu a tak jako paní Danielka se s ní i s tímto Vaším moudrým životním postojem občas ztotožňuji*
Daniela Řeřichová
Děkuji za laskavé rozjímání a životní postoj, s nímž se ztotožňuji.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

20%

Knihy

19%

Vitamíny

20%