Místo, kam se ráda vracím - LES
FOTO: Elena Valeriánová

Místo, kam se ráda vracím - LES

23. 5. 2021

Dovolte mi, abych vás pozvala zcela netradičně do lesa. Do lesa tajemného, do lesa pro někoho i nebezpečného či hrůzostrašného. Ač je to k nevíře, jsou lidé, kteří do lesa neradi, děsí je zvěř, brouci a všelijaká lesní havěť.

příroda Soutěž - Místo, kam...
Hodnocení:
(5.1 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Mužíková
Mám svůj les v bývalém bydlišti. Nazvali jsme ho se synem : "Pohádkový". To proto, že v něm každý rok roste mezi břízami spousta muchomůrek. Je jako namalovaný v pohádkách.
Eva Mužíková
Eleno, jako bych tam s Tebou byla, krasné vyznání.
Marie Novotná
Moje lesy v těsné blízkosti mizí. Těší mne, že všechny holiny jsou po většinou osazeny smíšenými stromy. Možná víc borovic. Ten Tvůj je krásně zelený a plný života. A to je moc dobře. Děkuji za nádherné fotky.
Marie Měchurová
Taky se do lesa ráda vracím. Bohužel i ten náš už není takový jakým býval. Kůrovec a následná těžba mu dáváji zabrat. Elenou obdivuji Vaše fotky fauny a flóry.
Věra Ježková
Taky bych se ráda vracela. Leč les je pro mne téměř nedostupný. Elenko, díky za procházku.
Martina Růžičková
Přeji tomu vašemu lesu hodně sil. Je smutné, co kůrovec a následná těžba s lesy provedly. Fotky jsou krásné!!! :-)
Blanka Macháčková
Chtěla jsem za tak hezký článek dát pět hvězdiček, ale špatně jsem se dotkla obrazovky. Velmi se omlouvám. Les ráno moc miluji.
Jaroslava Handlová
Lesy jsou také moji velkou láskou a mám štěstí, že jsem jimi obklopena v lehce dostupné vzdálenosti. Elen, u Tebe však musím pochválit krásné ostré záběry nejen krajiny, ale především těch pohyblivých a mrštných stvoření, které jsou pravou ozdobou lesů. Díky za milou procházku, precizně vypracovanou do všech detailů.
Zuzana Pivcová
Krásné, hlavně to citlivé vylíčení atmosféry a všimnutí si každého zvířecího či ptačího jedince.
Elena Valeriánová
Chci se s vámi podělit o dnešní poznatek. V lesní oplocence jsem si ráno všimla, že tam rostou mladé listnaté stromky, které mi připadaly jako kaštany. A skutečně jsou tam vysazeny kaštany koňské neboli jírovec maďal. Připadlo mi to zvláštní sadit do lesa kaštan, ale prý jsou plody dobré pro zvěř. Mám z toho radost a chtěla jsem se s vámi i tento poznatek podělit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden

Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%