Foto: Soňa Prachfeldová
Moje zahrada aneb Komu se nelení, tomu se zelení
22. 5. 2021Jsem zahrádkářka. Už od svých dětských let, kdy jsme měli dům ve městě, ale k němu jen dvorek. Děda mi vyráběl spoustu truhlíků, které jsem osazovala vším možným. Také jsem již tehdy přitáhla domů kdejakého ratlíka. Obojí mi zůstalo dodnes.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
31.5.2021 09:35
Velká gratulace k umístění v soutěži!!! Zahrádka je dřina. Každý rok s tím už chci konečně seknout, ale nikdy mi to nedá :-)
Jaroslava Handlová
30.5.2021 21:04
Soňo, je vidět, že Tvoje vydaná energie má návratnost v podobě krásných zahradnických i ovocnářských výpěstků. Hezky jsi svoji zahradu popsala i nafotila, žádná nuda - nemusíš se obávat. Naopak, úspěch. Tvůj příspěvek do soutěže byl vyhodnocen a já teprve poté jsem si Tvůj článek našla. Díky za něj a gratuluji k ocenění.
Dana Kolářová
24.5.2021 19:49
Soni, zelení se TI moc hezky ani kvetení nezůstává pozadu. Ať se Ti na zahrádce stále daří.
Martina Růžičková
23.5.2021 11:24
Vaše zahrada musí být podle přiložených fotek krásná. Hezky jste o ní napsala i její krásy nafotila.
Alena Tollarová
22.5.2021 21:29
Vyrostla jsem v domě se zahradou a také jsem na ní od dětství pracovat musela, jinak to nešlo. Menší zahrádku máme i teď, ale pěstování všeho možného ze semínek už mě nějak přešlo. Ráda při procházkách nahlížím přes ploty do upravených zahrádek a pěkný pohled by určitě byl i do té Tvé. Ať Tě zahradničení pořád baví a přináší Ti uspokojení.
Marie Měchurová
22.5.2021 20:07
Omlouvám se a přidávám 3 hvězdičky. Zase ten zatracený mobil. Říkám si, kdo dal za tak hezký článek 3 hvězdičky? A vidím svoje jméno. Zahrádky miluju, nejen svoji i ty ostatní. Děkuju za krásné vyznání i fotky.
Alena Švancarová
22.5.2021 19:11
Tak tiše závidím.Pod mýma rukama odejde každá kytka.Nerada se hrabu v hlíně a ty kytky to vycítí a utíkají ode mne.Přitom mám kytičky ráda,líbí se mi moc fuksie,každá chvíli kvetla a pak odešla,já vím.špatným zacházením .Ale tak se mi daří třeba při jiné činnosti.Každý máme vztah k něčemu jinému co nám dělá radost.Takhle si to zdůvodnuji.Ale je to hezké,když někdo umí pěstovat kytičky a zdobí jim to zahrádku nebo balkony.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA