FOTO: Pixabay
Pomáhej bližnímu svému a budeš odměněn
23. 5. 2021Před několika lety v létě, kdy bývá Praha plna pouličních umělců, jsem šla s nejmenší dvouletou vnučkou cosi koupit. Poté, co jsme vyšly z obchodu a já si rovnala něco v tašce, vnučka mi utekla a zastavila se o kus dál přilákána hrou na housle nějakého mistra.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Martin Vrba
23.5.2021 16:46
Tak to ten pouliční hudebník musel být veliký hrubián a hlavně neznalec lidských slabostí, protože dítě dokáže otevřít i sebelépe opancéřovanou peněženku, aby lidé nějaký ten „chlup“ upustili.Horší je, když tam něco chcete umělci přihodit a zrovna vám chybí drobný peníz, tak pak musíte zaplatit svou produkcí. https://www.youtube.com/watch?v=DUw-VpbebzU
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA