Foto: Marcela Pivcová
Menhiry - ano či ne?
20. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
21.5.2021 19:16
nepamatuji se, že by někdo o těchto menhirech psal. Do botanické zahrady v Troji chodím často horem, ale nikdy jsem nejela dál až na konečnou - tak jsem jezdila v 80.letech, když tam bydlela kamarádka a menhiry tam nebyly, Díky moc za zajímavý typ na procházku a zajímavé fotky.
Soňa Prachfeldová
21.5.2021 15:36
Mám ráda menhiry, vždy nějaké poselství vyjadřují i vyzařují. Nad Volary jsou také a ráda k nim zajdu. Fascinují mě i obrovské balvany v lesích, ráda se jich dotýkám.
Helena Přibilová
20.5.2021 20:32
Zuzanko, děkuji za zajímavý tip na vycházku. Během posledních měsíců jsem v Praze objevovala nová zákoutí, ale o tomto místě jsem dosud nevěděla.
Alena Tollarová
20.5.2021 19:47
Nové menhiry? Proč ne? I ty staré kdysi byly nové. Já znám jen kamenného pastýře u Klobuk.
Helena Votíková
20.5.2021 18:38
Zuzko, je to moc pěkné místo. Hned jsem procházku zrealizovala. Jede mi přímý autobus k poliklinice, tak to bylo coby dup. Nejdříve jsem se vydala opačným směrem na vyhlídku a pak zpět na louku k menhirům. Překvapilo mě, že to je hned za sídlištěm.
Martina Růžičková
20.5.2021 18:36
Díky za informace o novodobých menhirech. Náhodou jsem je asi před dvěma lety při návštěvě botanické zahrady objevila. Je zajímavé, jak se v poslední době začaly menhiry na různých místech nově stavět.
Naděžda Špásová
20.5.2021 13:47
Zuzko, vypadá to zajímavě, třeba to nějakou energii vyzařuje, hezké fotky. :-)
Hana Šimková
20.5.2021 12:22
Zuzanko hezké. Ráda bych si na ten menhir sáhla, aby mi splnil přání a přála bych si, aby ten ošklivý covid už nadobro zmizel. Bohužel už v Praze nebydlím a jen tak se tam nedostanu. Nechcete si to někdo přát za mne?
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA