Nedělní procházka v okolí Pražského hradu
Foto: autorka

Nedělní procházka v okolí Pražského hradu

20. 5. 2021
cestování Tip na výlet
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(4.9 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karolina Krejčová
Krásný článek jsem si přecetla teprve teď , po dvou měsících. Už se těším na září, půjdu po vaší trase a ještě budu hledat ta zvířátka ve Valdštejnské zahradě v krápníkové stěně. Díky moc za nápad.
Alena Velková
Perfektní trasa a pěkné fotky.
Jitka Hašková
Zajímavý článek a krásné fotky. Díky.
Dana Puchalská
Krásný článek o krásné procházce po nejkrásnějším městě,kde jsem měla tu čest se narodit. A navrch jako třešnička na dortu jsou krásné fotografie. Děkuju.
Anna Potůčková
Super procházka a hezké fotky.
Helena Votíková
Krásná procházka. Procházíme se stejnými místy. Až někdy opět zavítáte do Valdštějnské zahrady, zkuste si najít v krápníkové stěně obličeje a zvířata. Prasátko, žába, had.... je to zajímavé.
Hana Šimková
Moc ráda jsem se hlavně po staré Praze procházela a dýchala na mne historie, Teď už můžu jenom vzpomínat a díky, že jste mi vzpomínky přiblížila.
Helena Přibilová
Také jsem se před několika dny procházela těmito místy a zažívala podobné pocity jako Vy...
Martina Růžičková
Věřím, že to byla moc pěkná procházka. Mám ta místa také moc ráda :-).
Alena Vávrová
Moc ráda jsem se podívala do míst, kde jsem již docela dost dlouho nebyla. Krásné fotky i průvodní slovo. Díky.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

20%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

20%

Vitamíny

20%