Foto: autorka
Nedělní procházka v okolí Pražského hradu
20. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karolina Krejčová
20.7.2021 04:35
Krásný článek jsem si přecetla teprve teď , po dvou měsících. Už se těším na září, půjdu po vaší trase a ještě budu hledat ta zvířátka ve Valdštejnské zahradě v krápníkové stěně. Díky moc za nápad.
Dana Puchalská
21.5.2021 18:38
Krásný článek o krásné procházce po
nejkrásnějším
městě,kde jsem měla tu čest se narodit. A navrch jako třešnička na dortu jsou krásné fotografie. Děkuju.
Helena Votíková
21.5.2021 13:00
Krásná procházka. Procházíme se stejnými místy. Až někdy opět zavítáte do Valdštějnské zahrady, zkuste si najít v krápníkové stěně obličeje a zvířata. Prasátko, žába, had.... je to zajímavé.
Hana Šimková
21.5.2021 08:55
Moc ráda jsem se hlavně po staré Praze procházela a dýchala na mne historie, Teď už můžu jenom vzpomínat a díky, že jste mi vzpomínky přiblížila.
Helena Přibilová
20.5.2021 20:41
Také jsem se před několika dny procházela těmito místy a zažívala podobné pocity jako Vy...
Martina Růžičková
20.5.2021 18:28
Věřím, že to byla moc pěkná procházka. Mám ta místa také moc ráda :-).
Alena Vávrová
20.5.2021 17:51
Moc ráda jsem se podívala do míst, kde jsem již docela dost dlouho nebyla. Krásné fotky i průvodní slovo. Díky.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA