FOTO: Alena Tollarová
Prší, prší, jen se leje, tak na Ranou pojedeme
20. 5. 2021To bylo tak – šla jsem koupit něco úplně jiného a on tam visel. Visel a díval se na mě. Na krku měl cedulku – jsem Tvůj, jsem úplně poslední a stojím jen 199,- Kč. Batoh.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
23.5.2021 18:32
Álo, Ty umíš i z mrzutého počasí vykouzlit optimisticky laděné vyprávění, včetně zdařilých fotek s vtipnými popisky. Na zítra již mám jiný výletní plán, ale už se těším na čtvrtek 27.5. Jen mám skromné přání - déšť s sebou do nového batohu na íčkařský výlet neber, prosím :-)
Alena Tollarová
23.5.2021 12:27
Děkuji vám všem za pěkné komentáře a těší mě, že jsem někoho i pobavila. Mám radost, že moje články dokážou i inspirovat k výletům. Tipů na výlety mám na profilu docela dost. A zítra je zase pondělí. Něco mi říká, že pojedu na Ranou :)
Olga Štolbová
23.5.2021 10:12
Alí, díky. To byl výlet "non plus ultra". Ale přežilas a humor tě nepřešel. snímky krásné, jsi opravdová FOTO reportérka. Jak ráda bych s tebou ty tvé výlety také chodila. Ty určitě zase něco vymyslíš, pro nás chtivé. ♥
Martina Růžičková
22.5.2021 09:04
Vtipné líčení zmoklého výletu. Parádní fotky. Ten sysel je senzační :-)! Shodou okolností se mi ve středu 20. podařilo muže do těchto míst vylákat. Inspirací byly pro mě mimo jiné i vaše články. Od úpatí Oblíku nás vyhnal déšť. Doběhli jsme k autu s kily bahna na botách. Na Rané na chvilku vykouklo sluníčko. Ale za chvíli už jsme se zase běželi schovat před deštěm. Nakonec jsme skončili v Žatci. Přeji s novým batůžkem spoustu pěkných výletů bez deště :-).
Marie Novotná
22.5.2021 07:50
Každá nová věc si musí projít křest. A to se stalo. Batůžek jsi řádně pokřtila, jak je vidět , tak jsi viděla... spoustu krás a nám to nafotila. A ještě hezky popsala. Moc ráda jsem si pročetla.
Anna Potůčková
21.5.2021 13:29
Moc prima článek, i fotečky, a ve Tvém případě platí, že není špatného počasí, ale špatného oblečení. Pokud jej máš vydáš se do přírody i kdyby trakaře padaly.
Helena Votíková
21.5.2021 13:11
Moc pěkná reportáž. Připadá mi, že ty deště se teď přiženou hrozně rychle a hned kec na kopec.
Hana Šimková
21.5.2021 08:01
Jak je vidět, tak i mokrý vejšlap byl krásný podle těch krásných obrázků.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA