Izrael a Palestina
FOTO: Jarmila KOmberec Jakubcová

Izrael a Palestina

17. 5. 2021
cestování Můj příběh Židé
Hodnocení:
(5 b. / 24 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Václav Soukup
Situace v Izraeli se neuklidní, dokud bude na Palestince pohlíženo jako na podřadný národ. Oni mají také právo na svůj samostatný stát a proto mají většinovou podporu ze strany OSN a EU. Článek je tendenční, píšete jen o raketách Hamázu, ale o izraelské stíhačce, která zbořila celou budovu ani slovo. Hned jak jste napsala, že k lidem jako je Soukup nemáte co říci, jsem pochopil, " že jste z obce " a cítíte se jako vyvolená !
Dana Puchalská
Jarmilo,děkuju. Více není třeba psát. Informace od Tebe jsou zajímavé.
Anna Potůčková
Děkuji za tento článek. Mnohé jsem také nevěděla a díky článku jsem trochu více poučená.
Jitka Hašková
Děkuji za zasvěcené informace.
František Matoušek
Děkuji za stručné objasnění pro mě věcí nejasných.
Jarmila Komberec Jakubcová
Ano, každý fanatismus ať je z jakékoliv strany je vždy zhoubný a nebezpečný.
Zdenka Soukupová
Jsem nevěřící a nemám nic proti věřícím. Jen mám pocit, že ti ortodoxní, a je jedno jaké víry, přinášejí ostatním jen problémy. Vždycky, když některý národ přesvědčoval ostatní o své jediné správné víře, vždycky to bylo krvavé přesvědčování. Nepoučili jsme se, bohužel.
Zuzana Pivcová
Děkuji, Jarmilko, za informaci i osobní postoj k problému.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden

Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

20%