Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jana Šenbergerová
17.5.2021 18:22
Dřevo je nádherný materiál. Moc se mi líbí Kolo dřeva. Čtyřiadvacet druhů stromů není málo, a to spousta dalších u nás běžně neroste. Díky, Věro, za krásnou ukázku z díla šikovného člověka.
Naděžda Špásová
17.5.2021 18:07
Věrko, ti je krása, i ze dřeva se dají dělat nádherné věci, omlouvám se za ty blbý hvězdičky. *******
Dana Puchalská
17.5.2021 15:30
Věrko, díky za hezký článek a moc zajímavé fotografie. Ano, nás kteří máme rádi dřevo je opravdu dost.
Jitka Hašková
17.5.2021 15:19
Pan Martin Patřičný je úžasný umělec. Kdysi jsem byla na jeho velké výstavě v Kralupech. Také jsem sledovala seriál s ním v televizi, když ho vysílali poprvé. Díky Věro za prohlídku.
Anna Potůčková
17.5.2021 15:11
Dřevo mám moc ráda a i jeho vůni. Dřevo je moc prima materiál na různé věci. At už jde o obložení interiéru, různé vřezávané sošky apod. Bez dřeva si svoji domácnost asi nedovedeme ani představit. Ráda jsem se na fotky podívala a líbí se mě
Jan Zelenka
17.5.2021 13:55
Věrko, je to doslova nádhera. Dřevo je příjemný materiál. A obrazy jsou krásné.
Alena Vávrová
17.5.2021 13:54
Také mám ráda dřevo a práci s ním obdivuji. Proto se ráda dívám v tv na opak. seriálu Kus dřeva ze stromu https://www.ceskatelevize.cz/porady/10169538175-kus-dreva-ze-stromu/
Zuzana Pivcová
17.5.2021 13:50
Dřevo miluji, ať je součástí stromu nebo už nějakého užitného či ozdobného předmětu. Je krásné na pohled a příjemné na dotek. Děkuji, Věrko.
Marie Měchurová
17.5.2021 13:33
Moc hezké. Potěšila jste hlavně mého manžela, který rád se dřevem pracuje. Máme doma hodně jeho výtvorů, obrázky ho zatím minuly. Děkujeme za inspiraci.
ivana kosťunová
17.5.2021 11:53
Děkuji za zprostředkování díla M.Patřičného. Asi o něm ještě uslyšíme, zkusím jeho webové stránky, jeho obrazy jsou nádherné a byl by to hezký dárek, pokud bude pro mne cenově dostupný.
Načíst starší příspěvky