Pojďte také na výlet do Prokopského údolí. FOTO: Jan Raška
Vzhůru do stovky, letos i s kamínky!
14. 5. 2021Tři, pět, deset či více kilometrů. Ideální dávka chůze záleží na vás, ale pro všechny je tu projekt Do stovky, kam můžete zapisovat své procházky, výlety či turistické pochody. Letos vás čeká řada novinek - od sbírání kamínků se značkou i60 až po skvělé ceny. A také společný výlet na konci května.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
14.5.2021 14:27
Přeji všem, kteří se projektu zúčastní hodně sil, krásné výlety a ať vás nožky nebolí. Byla bych ráda, kdyby se tento projekt bral tak, že není nutné našlapat tisícovku (i více) kilometrů, že opravdu stačí do stovky, vždyť pro někoho je to hrdinské číslo. A spousta z nás má i jiné aktivity ne jen dennodenní výlety. A každý máme jiné možnosti. Brát to jako hru. Škoda, že to máte na Moravu všichni tak daleko, takže asi moc Moraváků výlety organizovat nebude. Na výlet do Prokopského údolí s vámi nepůjdu, ujel by mi ten avizovaný vlak. Tak šlapeme přátelé, šlapeme!
Ľubica Šobatová
14.5.2021 14:03
To je pekné, škoda že to mám z Bratislavy ďaleko (: Želám krásny výlet !!!!!!
Alena Tollarová
14.5.2021 12:56
Všem účastníkům projektu Do stovky přeji mnoho šťastných kilometrů. Datum výletu 27. května už jsem si zapsala nejen za uši, ale raději i do kalendáře. Těším se konečně na shledanou!
Dana Puchalská
14.5.2021 12:15
Uvidím,jak se vyvine můj zdravotní stav. Jela bych ráda. Už opravdu dlouho jsem vlakem necestovala.
Krejcar Stanislav
14.5.2021 11:10
Nu, mám několik odznaků 100 jarních km - a diplomů z dalkoplazeckých akcí. Byla to krásná doba. Dnes po prodělaném plicním embolu a pobytu v nemocnici mám doporučené delší pěší procházky, když jsem se ptal na kilometráž tak paní doktorka doporučila tři až pět km. Tak chodím sedm km za vnoučaty a sedm zpátky. Od jara do podzimku práce na zahradě a v sadu . Jen babička hromuje když nechám doma mobil, holt dozor a dohled muší být.
Věra Ježková
14.5.2021 09:56
Letos se nezúčastním. Opakovala bych se. Moc nových možností nemám. Možná se vydám do Prokopského údolí. Ostříleným i novým stovkařům přeji hodně spokojených kilometrů. :-)
Vlasta Ledlová
14.5.2021 09:33
Dobrý nápad a zajímavý projekt. Já sice chodím docela hodně (letos mám něco málo přes 400 km), ale většina mých výletů není tak úplně stylem Start - Cíl. Sice si dopředu vyberu trasu, ale potom se od ní podle situace na místě dost často odchýlím a skončím jinde, než bylo v plánu. Takže nesplním podmínky projektu. Ale to vůbec nevadí. Ráda se podívám na cesty ostatních íčkařů. Prokopské údolí znám, doufám, že vyjde počasí a že se budu moci zúčastnit.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA