Ilustrační foto: pixabay.com
Letáková středa
14. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Lenka Kočandrlová
16.5.2021 11:06
Já bych byla ráda,kdyby mi přišel do schránky nějaký leták....Bohužel,ne. Chodím do Kaufu i do Lidlu,ale nemám dojem ,že by tam byla nějaké extra tlačenice nebo fronty,hlavně nekupuji nic,co nepotřebuji.
Margita Melegova
14.5.2021 20:53
Stejne bych to nestihla, chodim na nakup az po obede s plnym zaludkem, ale utratim jako ti co jsou hladovi po slevach.
Zdenka Soukupová
14.5.2021 13:44
Zdeňku, opravdu jste to krásně vystihl. S chutí jsem se zasmála. Ale já radši nakupuju podle potřeby, ne podle letáků.
Marie Seitlová
14.5.2021 13:32
Pobavil jste, ale je to pravdivé. Proto chodím na nákup jiný den a hlavně v poledne.
Zuzana Pivcová
14.5.2021 09:26
Kaufland u nás není nikde blízko, takže ho znám minimálně. Ale stačilo mi, když se tento týden zprovoznilo celé obchodní centrum na Chodově. Na chodbách proudily davy lidí a před obchody s oblečením stály fronty, dodržující stanovené rozestupy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA