Foto: autorka
Místo, kam se ráda vracím, aneb Vyznání Vojankám
14. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zdenka Jírová
21.8.2021 23:39
Krásně popsané tvoje oblíbené místo. Nejsem "pražská", tak si ráda alespoň počtu o dalších jejích krásách.
Martina Růžičková
3.6.2021 18:45
Karolino, váš nápad uspořádat výhledově hromadnou vycházku do Vojanek se mi líbí. Možná by bylo fajnnechat to na září, které je tam jedním z nejhezčích měsíců. Také by už bylo po dovolených a lépe bychom se možná sešli.
Blanka Lazarová
31.5.2021 21:22
Tak už se mi povedlo taky toto krásné místo navštívit. Nějak jsem to vždycky míjela. Ale teď, když budu v Praze v centru, tak si tam půjdu vždy odpočnout. Díky za pěkný výklad a fotodokumentaci. Pávi mě fascinovali asi nejvíc.
Karolina Krejčová
26.5.2021 15:09
To je dobrý nápad. Můžeme si výhledově domluvit se všemi, kteří by chtěli, domluvit opětovnou procházku parkem Minfin. Co vy na to ?
Alena Švancarová
24.5.2021 20:21
Nejsem pražanda,ale v Praze jsem se narodila,jsem křtěná Vltavou a jsem na to hrdá.Mám Prahu ráda,líbí se mi .Děkuji za přiblížení jednoho jejího kousku.Fotky jsem si prohlédla ráda.
Martina Růžičková
21.5.2021 19:14
Děkuji, třeba se opravdu někdy potkáme. Nebo nějaké setkání výhledově i domluvíme :-).
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA