Foto: autorka
Místo, kam se ráda vracím, aneb Vyznání Vojankám
14. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Karolina Krejčová
16.5.2021 23:30
I já tam chodila randit. Ale ještě předtim, jako Malostraňačka, jsme tam s holkama vyvážely panenky v kočárkách, hrály ruzné hry a tam jak je to široké schodiště, tak tam jsme mívali pionýrská shromáždění - základka v Josefské ulici. Bylo tam vždy krásně. I ty hrušky chutnaly fantasticky. Prostě místo plné vzpomínek. Třeba se tam někdy i potkáme. Martino děkuji za milou vzpomínku.
Jan Zelenka
15.5.2021 19:42
K Vojanovým sadům mám zvláštní vztah. Chodil jsem tam randit, tenkrát se jim říkalo spíš zahrada Minfi, podle ministerstva financí. A umístil jsem tam i část děje své rozsáhlejší povídky Milenci umírajícího času. Moc pěkné, Martino. Vyvolalo to ve mně řadu vzpomínek.
Martina Růžičková
14.5.2021 20:20
Moc a moc děkuji za vaše milé reakce. Mám radost, že se vám sady na fotkách líbily.
Helena Přibilová
14.5.2021 20:17
V Praze mám několik oblíbených zákoutí a parků, ke kterým patří také Vojanovy sady. Naposledy jsem tam byla v předjaří, kdy jsem obdivovala první kvítky sněženek. Děkuji za zajímavé vyprávění a krásné jarní fotografie (i jednu zimní).
Anna Potůčková
14.5.2021 18:46
Vojanovy sady neznám, nikdy jsem tam nebyla. Pokud jsem byla v Praze, tak vždy jen na krátkou několikahodinovou dobu. Určitě bych ráda viděla i tyto sady někdy. Díky za článek a moc hezké fotografie.
Jitka Hašková
14.5.2021 18:23
Vojanovy sady mám také moc ráda. Díky za krásné fotky. Myslela jsem, že je tam v zimě zavřeno,nenapadlo mě nikdy tam v zimě jít. Mívám dilema jestli jít do Vojanových sadů nebo do Valdštejnské zahrady. Jsou si blízko.
Vladislava Dejmková
14.5.2021 16:57
Krásné vyznání vztahu ke krásnému místu. Také mám ráda parky a jejich zakoutí. O mnohých jsem tady už psala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA