Foto: autorka
Místo, kam se ráda vracím, aneb Vyznání Vojankám
14. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Měchurová
14.5.2021 16:43
V Praze je ještě tolik míst, které bych chtěla vidět. Děkuju za hezké pozvání.
Elena Valeriánová
14.5.2021 14:12
Libuška, Alenka, Zuzka, Maruška, Elena - to už bychom byly jako taková malá výprava. Snad se alespoň některé z nás tento cíl podaří splnit.
Elena Valeriánová
14.5.2021 14:08
Martino , děkuji mnohokrát za přiblížení krásného místa. Zápíšu si Vojanovy sady jako jeden z cílů až se jednou zase vypravím do Prahy. Pořád po ní toužím a chtěla bych vidět místa z vašich krásných fotek.
Marie Novotná
14.5.2021 13:52
Praha pro mne byla mnoho let jen budovy, metro v poslední době i nemocnice. Že je přímo v Praze tolik krásných zákoutí a přírodních zahrad poznávám až diky íčku. Moc ráda jsem se prošla (možná se i projdu, díky tomuto článku).
Věra Ježková
14.5.2021 09:50
Martino, moc hezký článek i fotky. Je tam krásně. Nijak mimořádný vztah k nim ale nemám. Čekala jsem Blatník. :-)
Zuzana Pivcová
14.5.2021 09:31
Je to ostuda, ale myslím, že jsem vevnitř nikdy nebyla. Tak jsem se ráda prošla teď. Snímky jsou kouzelné, všestranné. Díky.
Dana Puchalská
14.5.2021 09:27
Moc krásné. A omlouvám se za hodnocení dvěmi *. Mělo jich být víc. Proto je přidávám tady *****.
Irena Mertová
14.5.2021 09:12
Zajímavý článek a krásné fotky. Skvělá ptačí paní, která na lavičce krmí pávy a holoubky přímo z ruky. Strávila jsem tam hodně času s malým synkem v kočárku - býval tam vždy takový klid... A kamarádka pracovala na ministerstvu financi s oknem přímo do zahrady.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA