Otevřená krajina pádící myšlenky jak koně v klusu kulhají Závidím koním otevřenou krajinu vítr v hřívě volnost Tma za oknem bílý papír myšlenky se ztrácí mizí Vždyť koně se také střílejí...
![Koně](/images/kone-3.jpg)
pixabay.com
Koně
8. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dalibor Polanský
10.5.2021 13:20
Paní Jano, ve filmu se koně nestřílejí, je to metafora. A není se třeba omlouvat, jsem rád, pokud tvorba vyvolává reakce.
Tady je pro zajímavost odkaz -
https://www.fdb.cz/film/kone-se-take-strileji-they-shoot-horses-don-t-they/10486
Jana Kollinová
10.5.2021 12:40
Pane Dalibore, film jsem neviděla a nikdy nechci vidět střílet koně. Promiňte, že moje předchozí vyjádření nekoresponduje s Vaší návazností na film.
Dalibor Polanský
9.5.2021 20:34
Jana Kollinová, ale tady je spíše odkaz na film "koně se také střílejí"
Jana Kollinová
9.5.2021 15:25
Již titul básně mi navodil píseň Zachraňte koně. Příliš smutku nesvědčí nikomu, koně nevyjímaje.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 7. týden
Ester Ledecká vybojovala na světovém šampionátu v alpském lyžování bronzovou medaili. Lyžování a lyžařská střediska. To jsou témata vědomostního kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA