FOTO: Pixabay
Jsou kočky léčitelky?
5. 5. 2021Kočka je tvor tajemný, opředený mnoha mýty. Kočky byly mnohokrát v historii a v různých civilizacích i uctívány jako božstvo. Já se domnívám, že důvodem je schopnost vnímat velmi citlivě energie. Mám na mysli především základní energii, známou jako či, tchi, reiki, vesmírná energie a nebo i jinak.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Marie Seitlová
5.5.2021 16:20
To, že kočky léčí je již dávno dokázáno. Ale i psy a jiní naši miláčci. Vše jsem si vyzkoušela ve stacionáři u postižených dětí, kde jsem pracovala. Ale i vloni když jsem měla úraz, tak kocouři syna mi chodili olizovat nohu, lehali si k ní a i mě bylo fajn. Totéž dělala i fenka Mejka.
Soňa Prachfeldová
5.5.2021 16:01
Můj osmiletý kocour Miky má rád jen pár nejbližších lidí. Je to nalezenec a nechalo to na něm stopy. Moc rád se se mnou mazlí a to tak, že mi pořád dává čumáček až na obličej, až ho musím odstrkovat. Syn má kocourka a kočku také kastrované, ale s nimi se Mikeš vůbec nekamarádí. A pokud jím jogurt vždy mu musím trochu nechat. A na zahradě mě věrně doprovází , asi kontroluje.
Václav Soukup
5.5.2021 15:28
U koček se mně líbí jejich hrdost. Nikomu se nevnucují a přijdou se pomazlit, jen když mají
tu správnou náladu. Loni jsem měl na chalupě krásný zážitek s velkým černým kocourem
od sousedů. Seděl jsem u potoka a on přišel a sedl si vedle mně. Dlouho jsme jen tak seděli
a já z jeho zelených očí " četl " : " Neboj se pekla Václave, není to tam tak zlý, jak se povídá ".
Zuzana Pivcová
5.5.2021 14:19
Když vidím na fotce tu černou okatou kočku (nebo kocourka), je mi hodně smutno. Nemůžu zapomenout na Čertíka.
Jana Šenbergerová
5.5.2021 12:00
Musím se přiznat, že kočky určitě mají kladnější vztah ke mně, než jsem mívala já k nim. Asi si mě vychovaly a mou proměnu často odměňují tím, že ač se i ke svým majitelům chovají spíš odměřeně, přede mnou si lehnou na záda, nechají se hladit a slastně předou. Asi jsem kdysi bývala kočka. Zatímco já to zapomněla, ony si to pamatují. :-) O energetickém poli v nás i kolem nás nepochybuji, protože ho občas vnímám přes štítnou žlázu. A místní bolest jsem si mírnila dlaní od dětství, i když jsem o nějaké energii nevěděla vůbec nic.
Lenka Kočandrlová
5.5.2021 11:05
Kočky jsou mnohem lepší,než psi. Jsou čistotnější, nesmrdí,obejdou se klidně i bez nás,mají vždy plán,co budou dělat.Máme dvě,ale chodí k nám dalších až 8 z okolí.Některé nejsou ničí,tak u nás mají vždy sušárnu,mléko a nějakou tu kapsičku,a hlavně jistotu,že se jim neublíží. Tak se tu malebně povalují,neplechu do záhonů dělá kupodivu jen sousedův kocour,naše chodí někam jinam. V noci jsou naše kočky doma. To,že se kočka uvelebí na klíně a strká nám pod nos zadek,mě otravuje ,ale už se naučila i dávat si hlavičku ke mně na břicho.Manžela jedna kočka léčí dupáním na břiše....Nechtěla jsem mít žádná zvířata,a takhle to dopadlo.
Marie Měchurová
5.5.2021 09:44
Kočky miluju a ony mě, i ty že sousedství. Posezení na houpačce uprostřed zelene s kočkou na klíně zažene všechny neduhy.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA