Foto: autorka
Mrkvová bábovka
7. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Tollarová
10.5.2021 22:45
Jsem bábovka, neb mrkvovou bábovku jsem ještě nikdy nejedla, natož zkoušela upéct. Mrkev ale ve špajzu mám a ostatní přísady také, nic mi nebrání konečně to zkusit, i když bych se docela ráda nechala pohostit. Podle tvaru bábovičky, na kterou se dle fotky sbíhají chutě, mám pocit, že mám stejnou formu.
Alena Švancarová
9.5.2021 00:02
Rozhodně bábovku vyzkouším vypadá moc hezky.Ještě jsem mrkvový dort ,ani jiný moučník se strouhanou mrkví ,nezkoušela.Jsem moc zvědavá jak bude chutnat.Díky za recept.
Eva Mužíková
7.5.2021 22:12
Eleno, vypadá skvěle a vzhledem k tomu, že je v ní spousta dobrých přísad, jistě bude velmi chutná.
Anna Potůčková
7.5.2021 16:06
Eleno, určitě vyzkouším až budeme bydlet na Chvalčově. V novém domě nový recept.....Jinak díky za pozvání, okolo nevím nevím jestli někdy půjdu. Byt tam mám své příbuzné přímo v Mikulovicích.
Alena Vávrová
7.5.2021 15:52
Až budu mít zase kuchyň a trouba bude doma a ne v prádelně, tak tuto bábuli ráda vyzkouším. Díy. Mrkvové šátečky, mrkvový salát a dušenou mrkvičku máme také rádi, tak proč ne i bábovku.
Eva Braunová
7.5.2021 15:43
Eleno děkuji za dobrý nápad,mrkvovou jsem ještě nepekla a hned se do ní pustím.
Soňa Prachfeldová
7.5.2021 14:54
Elenko, zkusím ji, vypadá dobře. I když přijít k tobě na kávu s již upečenou mrkvovou bábovkou , by vůbec nebylo špatné.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 16. týden
Asi nebudete překvapeni, když tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou "Velikonoční zvyky a tradice."
AKTUÁLNÍ ANKETA