Foto: autorka
Jen chuť pěstovat rajčata nám nestačila
5. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Velková
8.5.2021 22:30
Moc hezky napsané. Úplně to vidím... Jsem tu nová a tak bych se ještě chtěla zeptat, proč vám zde můžu napsat, ale u vašeho taktéž velmi pěkného článku "Malé zamyšlení nad (možná a snad) odcházející pandemií" vám napsat nelze? Díky.
Alena Vávrová
6.5.2021 10:06
To já takhle před lety začala pěstovat rajčata v těch největších květináčích a kýblech u jižní stěny domu. Nadřela jsem se s tím a první rok se to povedlo náramně, rostly mi tam dokonce i okurky a hokaiďátka. Ale šlo to do ztracena a loni to byl úplný propadák, rostliny chytly plíseň. Letos na to nebudu mít čas, ale postupně ty nádoby vypleju a vyseju tam aspoň kytky.
Soňa Prachfeldová
6.5.2021 08:02
Když se něco nepovede, jako třeba ta rajčata, tak to asi vezme chuť k dalším pokusům. Mě se též nevyvedly na terase, ale na zahradě jsou parádní.
Helena Votíková
5.5.2021 19:05
I já pěstuji metodou hokus pokus. Nejlepší rajčata jsem měla vypěstovaná v igelitovém pytli. Loni byl totální neúspěch, zelené kuličky opadaly. Ale já se teda nevzdám.
Václav Soukup
5.5.2021 15:16
Bez koňského hnoje a spousty vody se výsledky nedostaví. Naše rajčata chutnala skvěle
s chutí kopru.
Dana Puchalská
5.5.2021 14:40
Já rajčata na balkoně pěstuji už dlouhou dobu. A musím se pochlubit....jsou vynikající. Už máme ve velikém štandlíku 2 sazenice odrůdy, které jsme doma ještě nepěstovali. Vloni jsme sklidili asi 10 kilo rajčat.
Daniela Řeřichová
5.5.2021 11:54
Hezký článek, mám podobné zkušenosti, ale ten vlastní proces od sázení po sklizeň přináší radost.
Jana Šenbergerová
5.5.2021 11:31
Vzhledem k tomu, že touha a chuť jsou hybnou pákou k činnosti, nepochybuji, že časem naleznete, v čem skutečně vyniknete. Myslím, že využiji vaší zkušenosti a s rajčaty na balkoně nezačnu, i když i mě ta myšlenka už dlouho láká.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA