Úvodní foto: autorka
Cesty 1
4. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
23.6.2021 16:21
Moc hezké rozjímání o cestách a hezká fota.Měla jsem pocit,že po každé cestě právě jdu a rozhlížím se krajinou.
Lidmila Nejedlá
6.5.2021 20:29
Věrko, to je moc hezké, bádám, zda některou z těch cest znám. Třeba kolem Kolína.
Eva Mužíková
6.5.2021 19:16
Věrko, tak to by mne opravdu nenapadlo, vytvořit tak zajímavou fotogalerii z fotek cest. Já vymyslím leda fotogalerii z fotek pejsků... Moc hezké, nápadité..
Věra Ježková
6.5.2021 08:35
Děkuji podruhé. Původně jsem měla v úmyslu seřadit fotky podle uvedených oblastí, ale pak jsem usoudila, že to není nutné.
Soňa Prachfeldová
5.5.2021 16:15
Většinou chodíme po cestách, cestičkách, pěšinách. S foťákem v ruce si všímám i těch vyšlapaných od zvěře, spolehlivě vedou k vodě. Vždy mají cesty nějaký cíl, pokud se zbloudí, dá se hledat náhradní, která dovede k cíli. Moc hezké fotky.
Hana Nováková
5.5.2021 15:35
Jo cesty, od životních přes ty, kde obdivuji přírodu, jak krásné, bez nich by nebyl život pestrý, krásný, nebylo by co obdivovat, co řešit. A to ať milostné toužení, či příběhy plné slz. Krásné jaro na vašich cestách Věrko, jen by to trochu chtělo popsat, kde přibližně se procházíte. Děkuji
Marie Měchurová
5.5.2021 09:48
Cesty jsou velmi fotogenicke a vztahují nás do děje na fotografiích. Vyborne téma a moc hezké fotografie.
Věra Ježková
5.5.2021 09:17
Moc vám děkuji. Mám radost, že se vám na mých cestách a cestičkách líbilo. :-)
Helena Votíková
5.5.2021 07:42
Věrko, to je moc pěkné téma. Hned jsem se koukala jaké cesty a kolik mám ve fotkách já. Moc jich není, spíš ty městské, v přírodě fotím "do krajiny". Tvé jarní cesty jsou povedené.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA