Úvodní foto: autorka
Cesty 1
4. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Potůčková
5.5.2021 06:33
Věrko moc hezký článek o cestách. Přiznám se, že co cest se týče, mám raději ty polní, hezky vyšlapané. Většinou ty nás dovedou ke krásné přírodě, kde pak čerpám energii. A zbývá pochválit i fotografie u článku.
Jan Zelenka
5.5.2021 00:06
Věrko, opět jeden z tvých krásných článků. Text i foto se pěkně doplňují. Škoda, že se nedá vyfotit cesta životem. Ovšem, z podobných článků se dá odvodit. Moc hezké.
Elena Valeriánová
5.5.2021 00:05
Věrko, je mnoho cest a jen některé dovedou člověka k cíli. Chodníčky, pěšiny, úvozové cesty jsou takové tepny v krajině. Na těch se může člověk zasnít a tiše vnímat krajinu. Takové mám nejraději. Po těchto cestách kráčí člověk s otevřenou myslí i srdcem. Ty cesty asfaltové zase nás dovedou k cíli dřív. Díky za vyznání i za fotky.
Martina Růžičková
4.5.2021 20:54
Věro, krásné jarní cesty jsi nám tu připravila. Zelenající se Stromovka je kouzelná.
Jana Šenbergerová
4.5.2021 14:16
Dobrý nápad, vrátit se ke svým cestám a vzbudit tak zájem ostatních, aby se zamysleli nad těmi svými.
Naděžda Špásová
4.5.2021 13:39
Věrko, moc hezky jsi to napsala. Cesty taky ráda fotím, tvoje fotky jsou moc pěkné, nejvíc se mi líbí titulka, není to Stromovka?
Jana Vargová
4.5.2021 11:14
Paní Ježková, díky za článek i fota o konkrétní věci. Nenápadně nás nabádáte, ať světem chodíme s očima dokořán.
Daniela Řeřichová
4.5.2021 09:44
Věro, děkuji za hezký článek a fotografie. Ano, každá cesta má svůj cíl.
Dana Puchalská
4.5.2021 09:15
Moc hezký článek a já Ti za něj děkuju. Mám pár cest, které se mi líbí a po kterých se opravdu ráda projdu,když na ně mám čas. Nejen doma v Praze. Už se těším na léto,budu se víc courat po naší hezké zemi.
Vladislava Dejmková
4.5.2021 09:10
Také se ráda vracím ke svým oblíbeným cestám a cestičkám. Je to součást našeho života, kterou si ve chvíli zvolnění silněji uvědomujeme.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 17. týden
Tento týden se budeme ve vědomostním kvízu věnovat vážné hudbě. Jak dobře ji znáte? To uvidíme...
AKTUÁLNÍ ANKETA